Böyle bir soruyu sormanız bile yanlış.Forum kurallarına göre bu yasak ve sizin buraya soru sormadan önce üye olmasanız bile kuralları okumanız gerekiyordu.
feci derece yanılıyosunuz.eğer arkadaş yedek bir tane e-mail adresi koymuş ise "şifremi unuttum"a girip kendi hotmail adresini yazıp ve alttaki harfleri yazarsa orada karşısına 2 seçenek çıkar.birisi gizli soru ile birisi ise bilgilerimi e-mail adresime gönder diye.işte bu adam bilgilerimi e-mailime gönder derse gerekli bilgileri e-mail adresine gider.bana tam 2 kere hacker musallat oldu.adamla msn de küfürleştik bile.şu an belki hala benim msn ni kırmaya çalışıyodur ama biraz zor kırar
feci derece yanılıyosunuz.eğer arkadaş yedek bir tane e-mail adresi koymuş ise "şifremi unuttum"a girip kendi hotmail adresini yazıp ve alttaki harfleri yazarsa orada karşısına 2 seçenek çıkar.birisi gizli soru ile birisi ise bilgilerimi e-mail adresime gönder diye.işte bu adam bilgilerimi e-mailime gönder derse gerekli bilgileri e-mail adresine gider.bana tam 2 kere hacker musallat oldu.adamla msn de küfürleştik bile.şu an belki hala benim msn ni kırmaya çalışıyodur ama biraz zor kırar
Diyelim ki gitti nasıl msn ni açıpta gireceksin adresine
eğer size bulaşan hacker çok başarılı ise sizin bütün bilgilerinizi yok eder.o yüzden "bulaştı ne yapacam" yerine "nasıl bulaştırmam" sorusunun cevabını düşünün.CHİP forum kurallarına uygun değil ama ben 4 tane msn adresi kullanıyorum.1 tanesieş-deost için.1 tanesi yedekte.onunla kimseyle konuşmuyorum ama bütün eş dostun adresi o msn de kayıtlı.2 tanesini ise bana bulaşan hackerlar için kullanıyorum.fake yöntemi uyguluyorum ve başarılı oluyorum.onun msn sini kırdığım zaman onun kaydındaki bütün listeyi siliyorum.o hacker olduğu için benim ondan çaldığım msn yi geri alıyor.ama bütün bilgiler gittiği için benim msn adresimi hatırlamıyor ve hackleyemiyor.Güzel programlar var hackerlardan korunmak için ama ismini vermiyorum bu arada size bulaşan hacker eğer çok usta birisi ise ve bütün bilgilerinizi silip süpürmüş ise herşey için çok geç.1 tane yedek msn tutun.ama oraya herkesi eklemeyin.eşinizi dostunuzu sadece sevgilerimle
ercin23 arkadaşım.sana hacker musallat olmadığı için bu yöntemi kullanabilirsin.altta "parolanızı unuttunuz mu" diye bir şık var ona tıkla.karşına windows live ID seçeneği çıkacak.oraya kendi msn adresini yaz.Karakterler bölümüne ise ekranda gördüğün 6 karakteri yaz."devam" tuşuna tıkla.sonra karşına 2 seçenek çıkacak.sen "parola sıfırlama yönergelerini e-posta ile gönder" e tıkla.sonra e-mail adresine git.giden mesajı oku.oradaki talimatlara uy. kolay gelsin