Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

HP uzun zaman aradan sonra telefon üretiyor!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink28 Tem 2010  20:15

Uzun bir aradan sonra yeniden telefon üreten HP'nin işletim sistemi seçimi, birçok kişiyi şaşırttı..

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/hp-u ... uretiyor_21490.html

Resimlerle: Dünyanın en iyi 20 cep telefonu!

HP birkaç yıllık aradan sonra kendi telefonunu üretmeye hazırlanıyor. Firmanın, PC piyasasında Microsoft'la oldukça iyi ilişkileri olduğu bilinse de yeni telefon yalnızca WebOS işletim sistemini kullanacak. HP, Windows Phone 7 işletim sistemini telefonlarında kullanmak istemediklerini daha önce de belirtmişti.

HP bu yılın başlarında akıllı telefon yapımcısı Palm'ı 1.2 milyar dolara satın almıştı. Palm, HP tarafından satın alınmadan önce Pixi ve Pre adlı iki telefon modeli çıkarmıştı. Bu modeller eleştirilerden olumlu sonuçlar alsa da, Android ve iPhone'a yenik düştü ve beklenen ilgiyi göremedi.

HP'nin yeni akıllı telefon şefi Todd Bradley, WebOS'un Android'e ciddi bir rakip olacağını düşünüyor.

Tüm konu: HP uzun zaman aradan sonra telefon üretiyor!

İzleyin: Çin işi hormonlu cep!

Resimlerle: Dünyanın en iyi 20 cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: HP'nin işletim sistemi seçimini doğru buldunuz mu?

En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Uzun zaman sonra yine aranızdayım.sah1n 7 28 Eki 2010  20:35
 Xbox, 1 yıl aradan sonra yine indirimdeCHIP Online 2 16 Tem 2008  11:07
Siteye proxyden her zaman, normalde zaman zaman...sasalamba 0 25 Şub 2011  02:43
 pc nin ilk acilisi uzun bir zaman aliyorHPQ-User 1 21 Tem 2008  18:41
 Uzun zaman önce çok çok uzak bir galakside...CHIP Online 0 07 Şub 2009  00:30
Bu sayfa 0,61 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu