Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

iPhone 3G, N96 ve X1 yarışıyor!
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Tem 2008  01:57:07
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Sony Ericsson X1, Nokia N96 ve iPhone 3G. 2008'e damga vuracak 3 modeli sizler için kapıştırdık...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/iPhone-...or_7781.html

Resimlerle: iPhone 3G, Xperia X1 ve N96'ya Dair Her Şey

Apple iPhone 3G, Sony Ericsson X1 ve Nokia N96'nın istediği şey aynı: Cep telefonu dünyasına hükmetmek. Bu üç lider telefonu sizler için mercek altına aldık ve tahtın sahibini belirledik.

"Geldim, gördüm, yendim"... Apple'ın UMTS özellikli iPhone 3G'si, Sony Ericsson'un yeni dokunmatik ekranlı akıllı telefonu X1 ve Nokia'nın on parmağında on marifet telefonu N96; bu üç telefon da İmparator Julius Sezar'ın ünlü deyişini hak ediyor.

Donanım ve yenilik söz konusu olduğunda, GPS, HSDPA, W-LAN, kamera ve ilginç kullanım özellikleri ile her üç telefon da rekabet koşullarını tamamen sağlamakta.

Yine de bu üç silahşörden birinin grup lideri olması gerekiyor. X1 mi, iPhone 3G mi, yoksa N96 mı? Sonunda hangi silahşörün en iyi olduğunu sizlere açıklıyoruz.

Tüm konu: iPhone 3G, N96 ve X1 yarışıyor!

Resimlerle: iPhone 3G, Xperia X1 ve N96'ya Dair Her Şey

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce hangisi? iPhone 3G mi, Xperia X1 mi yoksa N96 mı?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Samsung Soul U900

Foxconn Blackops

High Power HP-500-A12S

Samsung Soul U900Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Foxconn BlackopsHız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Foxconn BlackopsEkonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
hotmayilci
Yeni Üye

4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Tem 2008  10:48:41
heryılın şampiyonu gibi bu seneninde şampiyonu NOKİA olur.çünkü o dünyanın en iyi cep telefonu markası ve ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor.ıphone sadece reklam, özellik olarak hiçbir şeye sahip değil. dokunmatik ekranı dışında.
Güncelleme: hotmayilci [15 Tem 2008 10:50:16]
hotmayilci'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) hotmayilci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
eolos
Deneyimli Üye
REP: 86REP: 86REP: 86REP: 86
REP: 86

1136 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Tem 2008  15:46:50
hotmayilci'den alıntı:
heryılın şampiyonu gibi bu seneninde şampiyonu NOKİA olur.çünkü o dünyanın en iyi cep telefonu markası ve ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor.ıphone sadece reklam, özellik olarak hiçbir şeye sahip değil. dokunmatik ekranı dışında.

bence nokia dünyanın en iyisi felan değil o sadece türkiye gibi ülkelerde tutuluyor
impossible is nothing
eolos'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) eolos'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
emre__
Katılımcı Üye
REP: 59REP: 59REP: 59
REP: 59

646 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Tem 2008  22:17:36
bence sonyericsson :D her nekadar X1 olmasa bile c702 ile C903 modelleri çok güzel 2 sinden birisini almayı düşünüyorum lise den beri nokia kullanıyodum 3 telefon değiştirdim 4. sonyericsson w700i aldım rahatlık konfor budur gerisi yalan japonlar yapıyo bu sporu he bide c702 nin kamerası suya ve toza dayanıklı olacakmış (biraz reklam gibi oldu ama ben c702 alacağım piyasaya çıksında)
emre__'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) emre__'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hotmayilci
Yeni Üye

4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Tem 2008  01:54:24
eolos'tan alıntı:

bence nokia dünyanın en iyisi felan değil o sadece türkiye gibi ülkelerde tutuluyor
bunun sencesi felan yok.herşeyiyle ortada olan bi gerçek.şuan dünyanın en büyük ve lider cep markası nokia
hotmayilci'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) hotmayilci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mystical93
Deneyimli Üye
REP: 270REP: 270REP: 270REP: 270
REP: 270

1174 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Tem 2008  15:24:32
Bence kesinlikle Nokia N96. Süper bi telefon. iphone da ii gibi ama dokunmatik telefonları sevmediğim için kesinlikle en güzeli N96!!!:D:)
mystical93'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mystical93'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
sercan
Yeni Üye

33 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Ağu 2008  14:19:12
her yönüyle n96 dünya harikası n95 başladı hikaye n96 ylaa devam ediyo:)
sercan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) sercan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000