Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

İki Türk video sitesine sansür!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  18:41

YouTube yasağı kalkacak diye beklerken yeni bir şok daha: Vidivodo.com ve İzlesene.com da yasaklandı

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/iki- ... ne-sansur_8642.html

Geçtiğimiz günlerde yaşanan "YouTube açıldı mı?" komedisi henüz zihinlerden silinmeden, şimdi de iki yerli video paylaşım sitesine erişim engelleme cezası geldi. Vidivodo.com ve İzlesene.com sitelerine giriş yapmak isteyenler, artık karşılarında videolar yerine erişimin engellendiğine dair "meşhur not"u buluyor.

Erişim engelleme kararının neden verildiği henüz netlik kazanmış değil. Ancak şurası bir gerçek: Önce Youtube'u, daha sonra da DailyMotion'ı kaybeden Türk internet kullanıcıları, şimdi de Türk video paylaşım sitelerinden mahrum ediliyor. Bu işin sonunda ortaya çıkan ana fikir ise ancak şu olabilir: Türklerin internet üzerinden video seyretmeye hakkı yok!

Tüm konu: İki Türk video sitesine sansür!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu işin sonu nereye varacak?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  18:44

Böyle giderse bizide engelliyecekler korkmaya başladım
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  18:52

yakında sadece devletin sitelerine girebilcez heralde

En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  18:53

Bu İşin Sonu Yok Sanırım. :) yapılacak şu Onlar Engelledikçe Siteleri Bizleride Değişik Yöntemler Kullanmaya Teşvik Ediyorlar Nasılmı. Farklı Dns Adreslerinden, Proxy Sitelerinden Yada Benzer proxy Program Programlarından Girişe Zorlamak Gibi...
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  19:16

niye tek tek kapatıyorlar ki.esasında interneti komple yasaklasınlar ki herkes rahat etsin.
millet uzay çağının keyfini sürerken bizim vaziyet bu gidişle taş devrine dönüş olacak sonunda.Zonk
En üste git

Üye
REP: 388, 3,85

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  19:26

Şeriat gelecek ne olacak. Şerefsiz ahlaksız peşkeşçiler... Uyan ey halkım artık şu beyinsizlerin karanlığından. Daha çok saymak istiyorum içim dolu ama yeri değil. Ama bu ülkede bizler olduğumuz sürece bilin ki bu ülke her zaman ayakta kalacak!
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!

Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim :
rebornx4@hotmail.com

>>> http://www.chip.com.tr/blog/reborn91/ <<< bir bakın arada ;)

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  19:51

bu site engelleme işlemleri de artık moda oldu Kahkaha
En üste git

Üye
REP: 112, 3,88

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  19:53

Millet nano teknolojileridir 3G çağıdır böyle şeylerin keyfini sürsün bizde evlerimizde taşlarımızı yontalım nasıl fikir ? Anca onu bunu engelleriz, birilerini sustururuz, susturamassak vurdururuz... Ahh türkiyem ah kimlerin elindesin güzel memleketim...!!!
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  21:12

abi millet nelerle uğraşıyo biz nelerle , sonrada bana gelip diolar ki sen türk olduğunda gurur duymuomusun fln fkln ya ben kılıç kalkan savaş adamı değilim ki ben teknloji dellisi bi adamım ne yaptık ki teknoljide gurur duyayım?
ZEİTGEİST
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  21:49

Ya benim tarayıcıda bir şey var ya da haber yanlış.çünkü şu anda kapatıldığı iddaa edilen sitelere erişim sağlanabiliyor....
Ben bir mickey mouseum ama kostümün içinde kim olduğunu kimse bilmiyor....

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Eyl 2008  22:46

ya abi biz na palım adamlar interneti elimizden alıyorlar önce dış siteler,sonra iç siteler sıra hangi site olcak merak ediyorum? muhtemelen sırada forumlarıda kapatırlar tam olur sonra msnyi vs... herkes gider mersine telekom gider tersine
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 İki Korsan film ve dizi sitesine büyük ceza!CHIP Online 8 22 Oca 2010  00:39
Video İçin Ses Sansür YazılımıStyleALP 0 21 Tem 2009  08:45
 windows medya playerde iki video arasıHPQ-User 3 13 Ara 2007  10:49
NTV mi,CNN Türk mü,Haber Türk mü?Toxic 26 06 Tem 2011  11:09
 Video Dönüştürme İle İlgili İki SoruKemal Dogan 3 07 Eki 2009  19:00
Bu sayfa 0,84 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu