Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

İlk Chrome OS netbook Acer'dan!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Ara 2009  20:15

Acer cephesinde tatlı bir heyecan yaşanıyor çünkü firma ilk Chrome OS yüklü netbook'u duyurdu!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/ilk- ... acer-dan_16803.html

Resimlerle: 10 adımda Chrome OS'u tanıyalım

Netbook pazarında oldukça önemli bir yere sahip olan Acer, bu özelliğini sürdürmek amacıyla yenilikler ve ilklere imza atma peşinde. Bu çabanın son örneği ise Google'ın büyük merak uyandıran işletim sistemi Chrome OS'u netbook'lara ilk sokacak firmanın Acer olması.

Acer'dan yapılan açıklama göre ilk Chrome OS yüklü netbook önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürülecek. Acer daha önce de Aspire D250 ile Google'ın Android özelliklerini netbook'lara getirmişti. D250'nin farkı ise Android'in yanı sıra Windows XP'nin yüklü olmasıydı.

Acer'ın şu an için tüm özelliklerini sır gibi sakladığı yeni netbook'unda ise Chrome OS tek işletim sistemi olarak sunulacak. Fakat ne yazık ki bu yeni Acer netbook'un önümüzdeki yıl tam olarak ne zaman çıkacağı, fiyatı ve hangi özelliklere sahip olacağı, hatta modeli bile açıklanmadı. İlk Chrome OS netbook'un piyasaya çıkmasına az bir zaman kalana kadar Acer'ın bu konularda çok fazla detaya girmesi beklenmiyor.

Tüm konu: İlk Chrome OS netbook Acer'dan!

İzleyin: ACER ASPIRE ONE ZG5

Resimlerle: 10 adımda Chrome OS'u tanıyalım

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Chrome OS, netbook'lar için uygun bir işletim sistemi mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Ara 2009  21:39

acer de baya ilerliyor
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Ara 2009  22:07

Alıntı: CHIP Online03.12.2009 20:15:00Alıntı yapılan Mesaja git
Tartışıyoruz: Sizce Chrome OS, netbook'lar için uygun bir işletim sistemi mi?
Bence hayır;
Crome OS'un şu an piyasada bulunabilecek netbook ların donanımlarına hafif kalacağını düşünüyorum. Daha az sistem gereksinimine sahip olan Crome OS için daha taşınabilir bir konsept düşünüleceği kanısındayım.
Intel i5 2500K, MSI P67A GD55, Corsair XMS3 1600Mhz 4GB, GTX560Ti MSI Twin Frozr II (O.C), SunBeam C.C.Freezer, Sapphire Pure 625W, Cooler Master RC 692 Pen., SAMSUNG P2250, Roccat Arvo, Razer Deathadder, Razer Goliathus Speed, Windows7 Ultimate x64, Open Office Org, ThunderBird, M. Firefox, Avira Antivir.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Netbook için ilk Chrome OS denemesi; indirin!CHIP Online 2 30 Kas 2009  16:37
 Bu Chrome OS başka Chrome OS!CHIP Online 0 30 Eki 2009  16:45
 200 dolarlık Chrome OS'lu netbook geliyor mu?CHIP Online 0 19 Mar 2011  15:00
 Chrome OS: İlk donanım detayları belli olduCHIP Online 1 29 Ara 2009  17:58
 Google'dan Chrome OS ne zaman?CHIP Online 8 14 Şub 2011  20:48
Bu sayfa 0,72 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu