Halit sormuş: KIS 09' kullanıyorum. Kullandığım indirme yöneticilerinde(orbit, getright), arşiv yöneticileri(winrar, 7zip) gibi programlarda ya da msn messenger da indirilen dosyaların otomatik olarak taranması için antivirus programı mı seçmem gerektiiği söyleniyor. tabii bunun düzgün çalışması için doğru parametrelerle kullanmam gerekiyormuş. zaten parametre yazmadığımda program öylesine açılıyor. ben en azından dosyaya sağ tıklayıp "scan for viruses" komutunu seçtiğimizde ki gibi taranmasını istiyorum. tabii arka planda tarasa bizede sadece virus olduğunda uyarı verse daha hoş olur. bunu neden istiyorum. çünkü bazen pause protection yapmam gerekiyor. ya da eğer virus varsa ön indirme klasöründeyken farketsem daha iyi olur. Kolaygelsin. Hepinize teşekkürler.
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows Vista Sistem Özellikleri: amd
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; InfoPath.2)
Windows ve IE kritik barajın altına düştü, Firefox ve Apple rekor kırdı. İşte son kullanım oranları.
İnternette yayılan "korkunç örümcek" söylentisi, yüz binlerce insanın hayatını nasıl kabusa çevirdi?
Sony, yaptığı bir patent sözleşmesini ihlal ettiği için ceza aldı. İhlal hangi cihazları kapsıyor?
mcseyavuz
Üye
REP: 67
Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008 23:49:33
merhaba avast veya nod32 antivürüs programlarını yükleyerek datalarınız üzerinde virüs taraması yapabilirsiniz.
pricetoperformance
Üye
REP: 2
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 00:10:02
nod32 ürünlerinde fareye sağ tıkladığımızda seçili dosyayı tarama tuşu var ben öyle taratıyorum yeni indirdiklerimi.daha pratik bi yolunu bilmiyorum maalesef
kalamarr
Üye
REP: 73
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 00:53:14
zaten kis indirdiğin dosyaları tarıyor. benim yaptığım ayarlara göre kis ilk indirirken tüm dosyayı tarıyor. sonrada indirilen dosya tempten çıkıpta masaüstüne gelince tekrar tarıyor ve proactive koruması çok gelişmiştir. yani sen proactive özelliğini disable yapmadığın sürece sistemini en üst düzeyde korur
şuan kullanma, gördüğün yerde kaç dediğim güvenlik yazılımları: 1.avast 2.norton
Güncelleme: kalamarr [16 Eki 2008 00:55:08]
kylie
Bilgin Üye
REP: 302
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 01:04:11
alıntı:
şu an kullanma, gördüğün yerde kaç dediğim güvenlik yazılımları: 1.avast 2.norton
bu konuda sana katılıyorum.
pricetoperformance
Üye
REP: 2
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 01:20:11
kaspersky internet security 2009 çok methediyolar.ona mı geçsem acaba.?eset smart security kullanıyorum şu an..
kylie
Bilgin Üye
REP: 302
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 01:24:38
KİS 2009 kullanman için ramin 1 gb olmalı yoksa pc'i kasar.ama esettense kisi öneririm her açıdan tam bir koruma sağlıyor.
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 01:27:18
şu anda kis 2009'u kullanıyorum önceden birçoğunu kullandım ancak kis hepsinden en az bir gömlek üstün kesinlikle tavsiye ederim. http://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html
e-eyup
Katılımcı Üye
REP: 69
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 01:54:25
sanırım arkadaşın dediği mesele şu... "/" işaretinden sonra ne geleceği..
Güncelleme: e-eyup [16 Eki 2008 01:55:59]
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
REP: 476
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 21:03:12
Bir arkadaşında dediği gibi kaspersky İndirmeye hazırlanan dosyaları daha sistemine inmeden tarar ve tehlike sezdiği anda sana bunu belirtir zaten.
En basit örneği ile Limewire'de İndirdiğin müziklerde görebilirsin bunu.3 Müzikten 2'si Trojenli cıktığı için sonucta kacınılmaz oluyor.
BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR !
sticker
Üye
REP: 23
Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008 22:56:20
ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜM EN İYİ ANTİVİRÜS YAZILIMINI SÖYLEYİMMİ?ESETNOD32.İKİ AYDIR KULLANIYORUM GEÇENLERDE TONGAYA BASTIMTI TROJAN DOLU BİR EXE İNDİRMİŞİM.AÇARKEN 19 ADET VİRÜS BULDU.TABİİ TROJANLI DEDİĞİM DOSYA AYRI BİR DOSYA..GAYET MEMNUNUM..BİLGİSAYARI ASLA KASMIYOR..İŞİMİ YAPIYORUM...NOD 32 Yİ SEVDİM