Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

İndirin: Magic Formation ile yepyeni masaüstü

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  00:04

Magic Formation ile masaüstünü kısayol çöplüğüne çevirmeden tüm programlara kolayca ulaşın

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/indi ... masaustu_12292.html

Resimlerle: 12 adımda masaüstünüzün çehresini değiştirin!

Özellikle bilgisayarını sık kullananlar için masaüstünü her zaman derli toplu tutmak pek de kolay bir iş değildir. Farklı ihtiyaçlar için başvurulan farklı yazılımların kısa yolları masaüstünü çok geçmeden karmakarışık hale getirebilir. Bu kısa yolları derli toplu bir halde tutmanızı sağlayacak faydalı araçlar var ama bunlardan Magic Formation özellikle dikkat çekiyor.

Magic Formation'a eklemek istediğiniz uygulamaları tanımladıktan sonra tek yapmanız gereken şey masaüstünüzde, fare ile bir daire çizmek. Bundan sonra belirlemiş olduğunuz tüm uygulamaların simgelerini Magic Formation simgesi etrafında görebiliyorsunuz. Böylece sadece ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda karşınızda oluyor, ve gerekmediğinde gözlerden uzak bir köşede saklanıyorlar.

Tamamen ücretsiz olan ve Mac OSX işletim sistemine benzer şekilde bir görünüme sahip Magic Formation'ın tek kusuru sadece Windows XP'yi destekliyor olması.

Programı buradan indirebilirsiniz.

Download: Magic Formation

Tüm konu: İndirin: Magic Formation ile yepyeni masaüstü

Resimlerle: 12 adımda masaüstünüzün çehresini değiştirin!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Magic Formation'ı nasıl buldunuz?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink27 Nis 2009  01:16

XP için geliştirilmiş birçok sidebar vb kullandım. gerçekten çok güzeldiler. Ama bu MagicFormation inanın çok kötü. Çok çok basit, grafik-görsellik sıfır. Google "Thoosje Sidebar" yazın ve Vistadaki gibi bir sidebarınız olsun. XP'nizi Vista görünümlü yapın...

Not: Sırf bu dandik MagicFormation'a yorum yazabilmek için buraya üye oldum. Uykumdan çaldım, yine de CHIP'e teşekkür edelim :)
Güncelleme: gizildunya (27 Nis 2009 01:17)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink27 Nis 2009  17:42

Giveaway'in verdiği DesktopIconToy'u kullanıyorum. Sanırım benzer bir uygulama bu da.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink27 Nis 2009  22:21

Xp kullanalar için çok güzel birşey.(Tabiki daha kullananlar kaldıysa...)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Yepyeni Windows 7 temaları hazır; İndirin!CHIP Online 0 30 Ara 2009  11:15
 Yepyeni Safari 4.0.5 hazır; İndirin!CHIP Online 1 13 Mar 2010  20:06
 Partition Magic 8.02 ile işlem sırasında sorunSedorKing 5 04 Ağu 2009  20:46
 247bux yepyeni anında ödeme (paypal ile)registertr 0 14 Eyl 2008  14:13
 Trillian ile yepyeni bir MSN deneyimi!CHIP Online 5 07 Kas 2008  18:22
Bu sayfa 0,8 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu