ronaldinho sormuş: Merhaba.. Benim Vista olan işletim sistemime uygun, kaliteli, indirmesi ücretsiz bir ingilizce-türkçe cümle çevirisi olan bir program istiyorum sizden:) Veya o proramın bulundugu bir site adresi.. yardımlarınız için çok sagolun. İyi günler diliyorum..
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows Vista Sistem Özellikleri: İntel Core2 Duo-2,66Ghz işlemci hızı-1GB RAM
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
Babylonu bi kere indirdim hiç önermem(bir saniye sonra deneme süren bitti,babylonu alınız diye yazı çıktı)
Sorun Babylon'da değil sende demek ki.Babylon bugüne kadar yapılmış en iyi ve en kapsamlı çeviri programıdır.Ayrıca deneme süreside bir saniyede bitmez daha önce kurup kaldırmışsındır o yüzden dolmuştur.
Sorun Babylon'da değil sende demek ki.Babylon bugüne kadar yapılmış en iyi ve kapsamlı çeviri programıdır.Ayrıca deneme süreside bir saniyede bitmez daha önce kurup kaldırmışsındır o yüzden dolmuştur.
tabikide bir saniye denemeli program mı olur??
Yıldız Technical University | Mechanical Engineering
arkadaşım boşuna program arama gir sen buraya www.hemencevir.com/ - 6k - işini görür.en iyi çeviriyi burası yapıyor.ben çok program aradım doğru düzgün bir şey bulamadım hepsi hikaye.