Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

intel dg33bu
derttüccaarı
Üye

87 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Nis 2008  17:08:21
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
mbr ben intel dg33bu anakartını kullanıyorum ama bios ayarları en iyi performas için ayarlamak istiyorum benim bios defulta suan bana bu ayarlar konusunda yardım lütfen
derttüccaarı'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) derttüccaarı'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Windows'un kara Kasım'ı

Yeni internet yalanı!

Sony'ye ceza darbesi

20081202023300Windows ve IE kritik barajın altına düştü, Firefox ve Apple rekor kırdı. İşte son kullanım oranları.
Son-internet-hurafesi-yine-panik-yarattiİnternette yayılan "korkunç örümcek" söylentisi, yüz binlerce insanın hayatını nasıl kabusa çevirdi?
Son-internet-hurafesi-yine-panik-yarattiSony, yaptığı bir patent sözleşmesini ihlal ettiği için ceza aldı. İhlal hangi cihazları kapsıyor?
Alibaba
Üye
REP: 85REP: 85REP: 85REP: 85
REP: 85

394 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Nis 2008  17:54:12
bu konu yardımla yürümez. BIOS ayarı tamamen o makinanın yapısına özel bir ayardır. senin bilgisayarının optimum ayarı ve testleri bir uzmanın himayesinde bile günlerce sürer. varsa orada optimum/performans seçeneği, onu setle ve dene. bir sorun yaşamazsan öyle kullan. BIOSu karıştırmak için ileri düzey elektronik bilmen, bilgisayar parçalarını çok yakından tanıman ve cihaz yazılımlarından iyi anlaman gerekir. bilinçsiz davranışların stabil sonuçları olmaz.
Alibaba'nın profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git
derttüccaarı
Üye

87 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Nis 2008  17:57:21
sizce intel dg33bu anakartı nasıl bir kart
derttüccaarı'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) derttüccaarı'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
blackhawkmilan31
Deneyimli Üye
REP: 132REP: 132REP: 132REP: 132REP: 132
REP: 132

1409 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Nis 2008  19:41:51
Oyun ve yeni nesil uygulamalar için vasat kalabilir.Msn,internet için ucuz,stabil bir kart olabilir.Diğer bileşenlerinizinde önemi var tabi.
Ulquiorra Schiffer - Espada #4

blackhawkmilan31'in profilini görüntüle blackhawkmilan31'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000