mbr ben intel dg33bu anakartını kullanıyorum ama bios ayarları en iyi performas için ayarlamak istiyorum benim bios defulta suan bana bu ayarlar konusunda yardım lütfen
Windows ve IE kritik barajın altına düştü, Firefox ve Apple rekor kırdı. İşte son kullanım oranları.
İnternette yayılan "korkunç örümcek" söylentisi, yüz binlerce insanın hayatını nasıl kabusa çevirdi?
Sony, yaptığı bir patent sözleşmesini ihlal ettiği için ceza aldı. İhlal hangi cihazları kapsıyor?
Alibaba
Üye
REP: 85
Mesaj Tarihi : 11 Nis 2008 17:54:12
bu konu yardımla yürümez. BIOS ayarı tamamen o makinanın yapısına özel bir ayardır. senin bilgisayarının optimum ayarı ve testleri bir uzmanın himayesinde bile günlerce sürer. varsa orada optimum/performans seçeneği, onu setle ve dene. bir sorun yaşamazsan öyle kullan. BIOSu karıştırmak için ileri düzey elektronik bilmen, bilgisayar parçalarını çok yakından tanıman ve cihaz yazılımlarından iyi anlaman gerekir. bilinçsiz davranışların stabil sonuçları olmaz.
derttüccaarı
Üye
Mesaj Tarihi : 11 Nis 2008 17:57:21
sizce intel dg33bu anakartı nasıl bir kart
blackhawkmilan31
Deneyimli Üye
REP: 132
Mesaj Tarihi : 11 Nis 2008 19:41:51
Oyun ve yeni nesil uygulamalar için vasat kalabilir.Msn,internet için ucuz,stabil bir kart olabilir.Diğer bileşenlerinizinde önemi var tabi.