|
CHIP Online
|
20 Ara 2009 20:30
res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#,res://ieframe.dll/acr_error.htm#google.com.tr,http://www.google.com.tr/ hatası almaktayım IE 8 kullanılmaz durumda ne yapmalıyım Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows 7 Sistem Özellikleri: lenovo laptop y530 İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6 |
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
14 Oca 2010 00:29
Aynı sorundan muzdaripiz
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
14 Oca 2010 02:30
Kaldır tekrar kur.
|
|
|
|
Üye
|
14 Oca 2010 08:42
I.E"yi sıfırlayın sorun çözülebilir..
Araçlar / Internet Seçenekleri / Gelişmiş / Sıfırla deyin.. |
|
|
|
Yeni Üye
|
14 Oca 2010 23:34
bende de aynen oyle olmuştu IE 7 kullanıyordum hiç sorun yoktu güncelleme yaparken IE 8 i yükledim bazı sitelere girmiyor bağlantı sorun tanıla diyordu bende sistemi geri yükledim birde IE8 i yüklediysen IE 7 yi yükleyemezsin artık çözüm geri yükleme.. eskisini kullanın bence daha ii..
|
|
|
|
Üye
|
15 Oca 2010 00:36
|
|
|
|
Yeni Üye
|
02 Eyl 2010 20:16
O hatayı veriyorsa Çözümü http://www.malwarebytes.org/mbam-download.php MalwareBaytes ı indirip kurunuz sonra Derin Tarama Gerçekleştirin Bütün Bulduğu Trojen Malware Solucan vs Hepsini silip Bilgisayarı Baştan Başlatın Sorun Ortadan Kalkacaktır Kalkmaz ise Arkadaşımı ekleyin hackedbydeli@lycos.co.uk O size çözüm Yolunu Sunacaktır Herşeyi Ondan Öğrendim...
|
|
|
|
Yeni Üye
|
09 Ara 2010 18:45
Teşekkürler Kardeşim işe yaradı sağolasın :) |
|
|
|
Yeni Üye
|
14 Ara 2010 13:06
kido killer ile tarat işlem tamam malwaire kurupta diskte yer meşgul etmesin saygılarımla
|
|
|
|
Yeni Üye
|
19 Şub 2011 23:09
arkadaşlar Ben son sürüm olan İE9 u kullanıyorum... Bende önceden İE8 kuruluydu.Onda da bu hatayı veriyordu.Şimdi İE9 u kurdum yine veriyor ve İnternet Exrloreri kullanamıyorum.Yukarıdaki çözümlerin hepsini denedim hatta malwaire vürüs programını da kurdum tarattım bilgisayarda 5 tane vürüs buldu ama o yine düzelmedi. Bi çözüm varsa lütfen acil yardım...
|
|
|