İnternet Yasaklarına Karşı Önlem

Manata
22-10-2014, 00:57   |  #1  
Manata avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 3
52 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Arkadaşlar merhaba. Malum geçtiğimiz senelerde ülkemizde bir çok internet sitesinin engellendiğini gördük, ben şahsen internette çok vakit geçiren biri olarak artık çok sıkılmaya başladım bu yasaklardan.  Bir ara proxyler falan vardı bayağı kullandık ama şimdilerde çoğu ya çok kötü, ya onlar da engellenmiş durumda. DNS falan da bir yere kadar kurtarıyor.

Şimdi bir de gelecek yeni yasadan bahsediyorlar, sosyal medyada devleti eleştiren hesaplara ceza gelmesi mümkünmüş. Gelir mi gerçekten bilmiyorum ama böyle şeylerin düşünülüyor olması bile beni iyice sinirlendirip düşündürmeye yetiyor.

Ne yapsak? İnternette artık biraz gizliliğimiz, biraz özgürlüğümüz, haklarımız olsun be arkadaş. Geçen bir ücretsiz VPN yazılımı kurdum ben ama bilgisayara virüs girdi ondan, format attık düzeldi şimdi ama bir daha olursa delireceğim sanırım.

Tavsiye varsa alayım.

LENO7
22-10-2014, 13:12   |  #2  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Para sıkıntın yoksa Avast SecureLine veya Hideman programını satın almanı öneririm. Kullandığım en düşük pinglere en yüksek hızlara sahip VPN programlarıdır. Ücretsiz VPN'lere güvenmemeni öneririm. Çünkü mutlaka bir yerden gelir elde ediyorlar. Oda senin bilgisayarında/tarayıcında gösterdikleri reklamlar falandır.