Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Internetim kopuyor sorunu

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Şub 2012  21:02

Merhaba arkadaşlar son zamanlar da en büyük sorunlardan biri yeni internet bağlayan arkadaşlar yaşamaktadır. Çünkü kendileri internetlerini aldıklarında bagladıkları modemler ağı kaldırmıyor ve ya ağ düşük olduğundan dolayıda kesintiler yaşanabiliyor. bu durumda arkadaşlar yapmanız gereken katolagdan modeme gireceğiniz ip yi explorerin adres cubugu sayfasına basıp enterlamak gelen ( mesela zyxel için 168.2.1.1) ardından gelen şifre kısmını gerekli şifreyi girip modem ayarlarına girmek ardından ADSL Modunu bulup otomatik senkr. degilde ağ yapınıza uygun bir şekilde düşürmek gerekirse sırayla deneyebilirsinz 4-5 secenek vardır zaten. Ardından kaydedip cıkınız ve kopmaların kesildigini göreceksiniz. Aynı zamanda ttneti arayın ve ordan durumu bildirin sizin modeminizin yazılımını güncelleyecekler fakat arıza kaydı bosuna doldurmayın cünkü baktıklarında herhangi bir arıza saptanmayıp kaydınızı düsecek her defasında. Bundan sonra dedigim ayarları yaparak kesintileri önlersiniz nereden yapacagınızı bilmiyorsanız modeminizin servis nosunu arayıp burda yazdılarımı anlatın onlar size yardımcı olur yönlendirir.

Saygılar Sevgiler..
En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 internetim kopuyor BU FARKLI ! YARDIM LUTFENDallasPage 5 30 Nis 2010  13:54
 İnternetım kopuyorHPQ-User 0 20 Tem 2011  17:34
 internetim kopuyor yarım lütfenHPQ-User 4 19 Eyl 2009  09:10
İnternetim 1-2 dk aralıklarla kopuyor!!ACİL YARDIMali_61 8 29 Mar 2011  04:59
internetim kopuyorO_uzHaN 7 19 Eyl 2009  15:39
Bu sayfa 0,84 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu