Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

iPhone'da keşfedildi ama her yere sıçradı!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Ağu 2010  20:15

Neredeyse tüm PC'lerde kurulu olan bir yazılımın açığı, iPhone'lardaki bilgileri nasıl ele geçiriyor

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/ipho ... -sicradi_21664.html

Resimlerle: En iyi 20 PDF aracı

Neredeyse bütün bilgisayar kullanıcılarının vazgeçilmezi olan Adobe Reader, yeni bir açık haberiyle gündeme geldi.

Adobe Reader'da, iPhone Jailbreak üzerinde çalışan hacker'ların keşfettiği açık, Adobe'dan güvenlik uzmanlarının da dikkatini çekti. Bu açık sayesinde iPhone'daki kişisel bilgilerin ele geçirilebileceği, uzaktan kod çalıştırılabileceği ortaya çıkartıldı.

Apple ve Adobe bu açık için hemen yama çalışmalarına başladı. Adobe Reader'daki bu açığın iPhone sürümüne has olmadığı Windows, Unix ve Max OSX kullanıcılarını da etkilediği ortaya çıkartıldı. Bu da durumun aciliyetini artırıyor.

Tüm konu: iPhone'da keşfedildi ama her yere sıçradı!

Resimlerle: En iyi 20 PDF aracı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Adobe Reader açıkları, yazılımı kullanmanızı engelledi mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 640, 3,99

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Ağu 2010  20:35

foxit reader'ı keşfettim edeli acrobat reader mazi oldu benim için :)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Ağu 2010  23:39

Yıllardır kullanmadığım bir şey, adını çoğunlukla açıklarla gündeme gelen haberlerde görüyorum.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Ağu 2010  03:03

adobe son zamanlarda iyice sapıtmaya basladı.hem flash player hemde adobe reader konusunda.bktım artık flash player cokmelerinden.adobe reader ne işe yarıyor cok merak ediyorum.300 mb ye yakın bi program,ne işe yarıyor peki pdf dosyalrını okuyor buyuk basarı? aynı işi 7 mb lik foxit reader da yapıyor.şunu anlayamıyorum 300 mb lik ile 7 mb lik program aynı işimi yapıyor.eksik kalsın adobe reader.zaten html5 standart olmaya baslayınca flash player den de kurtulacagız. :)gıcık oluyorum zaten adobe ye
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Konum skandalı Google'a da sıçradı!CHIP Online 0 01 May 2011  13:30
 Metro arayüzü, buraya da sıçradı!CHIP Online 0 08 Eyl 2011  19:30
 Sahte iPhone olur ama bu kadar da olmaz!CHIP Online 2 04 Kas 2009  16:36
Ne alırsan al ama iPhone al ama ne zaman ?Erhan Tiryakioğlu 3 14 Mar 2010  17:45
 Konu yanlış yere açılmış olabilir ama yardım lazımmustafa2116 2 15 Şub 2011  01:01
Bu sayfa 0,65 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu