Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

ipod shuffle 3.nesil sarj sorunu

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eyl 2010  18:42

Merhaba arkadaşlar iki gün önce 3. nesil bir IPOD SHUFFLE aldım. Ancak itunes programı ile şarj ediyorum, ilk 10 saatte şarj olmadı. (yani turuncu ışık halan yanmaya devam etti) şajın olması için tam dolu yeşil ışık yanması gerekiyormuş.
Itunes'daki ayarlarla uğraştım, turuncu ışık 'enable disk use' yapınca turuncu yanıp sönüyor. sanırsam bu shuffle'ın kullanımda olduğunu belirtiyormuş Ancak böyle bırakınca da 5 saat koydum hln yeşil ısık görmedim. Bugün 10 saat bir daha koydum halan yanmıyor. Şarkı attım ilk bana geldiğimde kırmızı renk yanıyordu şimdi yeşil yanıyor şarkı çalarken. Ama halan bilgisayara bağladığında neden şarjının bittiğini göstermiyor. Itunes'la alakası yok diye biliyorum. Yani i tunes olmadan da kendisi şarj olabilirmiş. Siz ne düşünüyorsunuz, ne yapabilirim_
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Eki 2010  20:18

arkadaşlar şarz sorunu hangi yönden onu söyleyin bendede oldu kablo yeniledim yada garantiye gönder 100% olur
marmarisli gökhan bye..
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 iPod shuffle'ın "tuşsuzluk" sorunu çözüldü!CHIP Online 0 22 Ağu 2009  17:30
 Yeni shuffle: Minik iPod artık konuşuyor...CHIP Online 3 12 Mar 2009  18:02
 iPod Shuffle: Maliyet ve fiyat ikilemi...CHIP Online 1 16 Nis 2009  17:58
 ipod shuffle mp3 yüklemek.hata!!ozhanyasar 3 25 Ağu 2009  14:17
 İpod Shufflepowercemo 0 09 Oca 2011  02:20
Bu sayfa 0,73 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu