jas sormuş: sorunum islemciyi upgrade etmek istiyorum.ama ddr1 sorunu ve anakart sorunu var!ve ekran kartida agp!acaba ne yapabilirim amd almak istiorum siz ne dusunursunuz?birde fazla pahali biseye girmek istemiorum!yardimlariniz icin simdiden tesekuurler!
Soru Türü: Donanım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: benim p4 2.8 1.5 gb ram ddr1 256 geforce 7300 ekran karti
İnternet Tarayıcı: Opera/9.24 (Windows NT 5.1; U; ru)
merhaba makinan da kullanabileceğin anakartına uygun bileşenlerin üretimi olmadığında fiyatları çok yüksek. sana tavsiyem eski makinan dan kurtulup yenisini alman pahalı bişey almak istemiyorsan tavsiye conf.
kavas ztn benimde sorunlarim tam o noktada basliyorya=]!diyorumki anakartla islemciyi mi degistiriyim yoksa tirexin dedigi gibi yeni bir makinemi aliyim!bana 2 sene boyunca normal takilabilecegim bir makina lzm!idare etsin yeter amdnin ne biliyim 3800 4200 civari yeter gibi geldi ama!bu konuda dahada goruslerinizi bekliorum!yada bir sorun olurmu ???yardim ederseniz cozcez bu isi=]
jasi
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 11 May 2008 16:06:08
kavas ztn benimde sorunlarim tam o noktada basliyorya=]!diyorumki anakartla islemciyi mi degistiriyim yoksa tirexin dedigi gibi yeni bir makinemi aliyim!bana 2 sene boyunca normal takilabilecegim bir makina lzm!idare etsin yeter amdnin ne biliyim 3800 4200 civari yeter gibi geldi ama!bu konuda dahada goruslerinizi bekliorum!yada bir sorun olurmu ???yardim ederseniz cozcez bu isi=]
tirex_x
Üye
REP: 100
Mesaj Tarihi : 11 May 2008 18:40:56
sana tavsiye makinem gayet uygut ve fazlası ile işini görecektir
mardinli
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 341
Mesaj Tarihi : 11 May 2008 19:08:15
anakartın modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.. ayrıca tirex_x arkadas güzel bir sistem vermiş ama ben ne olursa olsun en aazından ddr2 800 ram kullanmanı tavsiye ederim ilerde overclock yaparsan sorun çıkarmazlar..
tirex_x
Üye
REP: 100
Mesaj Tarihi : 11 May 2008 20:22:58
rebor arkadaşımız haklı ama ucuz makina olsun diye bu configürayonu çıkardım. ddr2800 çıkartılır ama fiyat bi miktar yükselir.