Ivy Cleaner-Android Cihazınızı Etkili Olarak Optim

Joannece
14-02-2017, 12:33   |  #1  
Joannece avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Telefonun performansında bir yavaşlama yaşamaktan bıktınız mı? Bu, özellikle bazılarının indirmeye çalıştığı veya bir şeyler taramaya çalıştığı durumda oldukça sinir bozucu bir şey. Sorun ne olabilir? Görünüşe göre, bu durum, telefonun yetersiz kalması nedeniyle, özellikle de CPU'nun oldukça hızlı ısınmasına neden olması nedeniyle bittiğinde gerçekleşiyor. Bazı durumlarda, sorun, herhangi bir görev yapmadan depolama alanını işgal edebilecek istenmeyen uygulamaların varlığından kaynaklanıyor olabilir.

Neyse ki Google Play'de Android cihazınızı orijinal performansına döndürmenize yardımcı olabilecek birkaç uygulama var. Böyle bir uygulama IvyMobile ekibi tarafından oluşturulan Cleaner'dır. Kendisini "toplam Android telefon optimizasyon çözümü" olarak tanımlıyor ve uygulamalarınızın ve oyunlarınızın performansını artırmak, gereksiz önemsiz dosyaları temizlemek, depolamayı ve RAM'i korumak ve kurulu uygulamaları daha önce hiç olmadığı gibi yönetmenize izin vermek için kullanılan araçlar içeriyor. 4.5 yıldız derecelendirmesi ile en yüksek derecelendirmesi olan uygulama, olumlu eleştiriler almış ve en dürüst yorumcular telefonun hızlı ve etkili şekilde temizlenmesini kolaylaştıran yüksek optimizasyon gücünü alkışlıyorlar.
  

Şimdi Cleaner'ın ne olduğuna bir göz atalım .............

En İyi Mobil Doktoru ve Temizleme Uygulaması için Uyumlu Cihazlar Ivy Cleaner
Açıkçası, bu büyük temizleme aracı tarafından gerçekleştirilen genel görev, ezici bir çoğunlukla bunun için en iyi sonucu verebilecek iyi bir cihazı talep ediyor. Şimdilik, 4.1 ya da herhangi bir son sürüm mevcut olan Android cihazı ile uyumludur. İşletim sistemini etkin bir şekilde çalıştığından emin olmak için kontrol etmeniz önemlidir.

Ivy Cleaner için Farklı Özellikler

Önemsiz Dosyaların Mükemmel Temizlenmesi
Ivy Cleaner, telefonun saklama alanını doldurma eğilimindeki tüm istenen dosyalardan tamamen kurtulur. Temizlendiğinde telefon serbest bırakılmış ve performans düzelmiştir.

Pilin Sonuna Kadar Yapılması
Aşırı enerjiyi temizlemekten kurtulduğundan pil performansı son derece gelişmiş. Dolayısıyla, daha iyi performans sergileme eğiliminde ve uzunca bir süre.

Oyunun Performansını Artırma
Aslında, boşluk giderildikten sonra, belirli bir oyunu başlatmayı ve oynamayı kolaylaştırır. Tüm performans son derece geliştirildi.

Uygulama Yöneticisi Olarak İşlem Yap
Bu, bu güçlü telefon optimizasyon cihazının ve temiz uygulamanın, istenmeyen uygulamalardan kurtulma ve yedekleme düzeyini yükseltme konusunda önemli bir rol oynadığı çok önemli bir özelliktir.

CPU'yu soğutun
CPU, telefonun çalışmasında merkezi bir rol oynadığından, soğutulduğunda telefonun performansı büyük ölçüde gelişir.

Bellek yükseltici
Boş hafıza oluşturulduktan sonra daha fazla depolama alanının availed olacağı ve böylece telefonun genel performansını artırmak için oldukça etkili olacağı anlamına geliyor.

Android telefonunuzu temizlemek ve hızlandırmak için kapsamlı ve güçlü bir yöntem izliyorsanız, arka planda görevlerinizi hızla kapatın, oyunları optimize edin, uygulamalarınızı yönetin ve daha fazlasını yapın, Ivy Cleaner kontrol etmeye değer. Google Play'de ücretsiz olarak indirmeye hazırdır. Bugün almak için kaçırmayın.

https://play.google.com/store/ap ... tmsource%3Dforumseo