kadınları sinirlendiren erkek davranışları

selim_firat
08-02-2016, 11:35   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

1- mesleğiyle dalga geçilen kadın, savunmaya geçer çünkü bu konuda hafife alınmaya katlanamaz. *yaptım. şbp ile ilgili.
2 -yetenekleri umursanmayan kadın bozulur. *gerçekten yetenekli olduğunu ama kullanmadığını söyledim. bunu yapmadım bence.
3- iş ya da özel yaşamdaki başarısızlıklar onu yeterince mutsuz etmiştir zaten. bunun bir de tekrar tekrar yüzüne vurulması ve aleyhinde delil olarak kullanılması kadını çileden çıkartır. *bunu da yaptım. tembelsin pes ediyosun dedim.
4- kadınlar takıntılı canlılardır. takıntılarıyla dalga geçilen kadınlar bozulurlar. *takıntı kaynağın benim zaten.
5- hemen her pazartesi diyete başlayan kadının akşama diyeti bırakacak olması, bu konuyla ilgili espri yapılmasını gerektirmez. *sigarayı kaçıncı bırakışın demiştim. ters motivasyon sahibine dönüyormuş anladım :)
6 -sık sık başka kadınlardan bahsedildiğinde bozulurlar. *kimseden bahsetmiyorum bence.
7- aynı işyerinde çalışmanız ve ona patronluk taslamanız, kadının sinirlerini havalandırabilir. *yapmışımdır, ama kötü niyetten değil iş sırasında tavrım gıcık
8- kıyafetleriyle dalga geçilen kadın bozulur. *bol paça pantolununa , palyaço pantolonu gibi demiştim
9- özenip bezenip sizin için hazırladığı yemeği beğenmemenize katlanamaz. *bolulu hasan usta nın tatlıları daha iyi demiştim şekerpare yapınca ! ama çorbayı çok sevmiştim yarım puan almışımdır belki.
10- özel günleri unutmanız kadının bozuk atmasına en büyük etkendir. üstelik bu durumun intikamını mutlaka alır. *doğum gününü unutmadım ama aramamıştım nazi metodu uyguladığım günlerde. utanıyorum hala
11-bilgili olduğunu iddia ettiği konuda yanılgıya düştüğünü anlayan kadın bozulur. *bilmem kimin kitabını okudun mu falan diye bilgili olduğunu söylemediğin konularda bile bozdum
12 -kıskanılmak için tonla oyun yapar ve bunu belli de eder. erkeğini bu oyuna dahil edemeyen kadın fena bozulur. *oyun yaptığını anladım diyerek sinir değil öfke yarattım.
13- gidilecek bir akşam yemeği ya da arkadaş toplantısı unutulursa bozulur. zira hazırlanmış ve sabırsızlıkla sizi bekliyordur. *böyle değil de planları değiştiriyorum aynı kapıya çıkıyor.
14- kalabalık bir ortamda etrafınızı saran ilgili kadınlar, kadını çileden çıkartmaya yeter. *ben kimseye bakmıyorum ama sevgilim öyle demiyor etrafımı saran falan yok bence.
15- erkeğin annesine düşkün tavırlar sergilemesi kadını sinir eder. *anne sevilmez mi yaw
16- erkeğin ailesine gösterilen özen kadının ailesine gösterilmezse bozulur. *bunu evlenince yaparım :)
17- kendisine zaman ayrılmadığını hisseden kadın sürekli olarak bozuk atar. *iş yüzünden yaptım
18- ofis arkadaşlarınızdan özellikle de kadınlardan ve onların becerilerinden fazlaca bahsetmeniz onu delirtir. bahsediyorum ayrıca beceriden ziyade beceriksizlik anlatırım
19- kendisine özen gösterilmediğini ve umursanmadığını hisseden kadın bozulur. *kendimi kapattığım zamanlarda yaptığım şeyin algılanışı bu sanıyorum
20- aynı alanda çalışan kadın ve erkek arasında, erkeğin öğretmenlik taslayarak yaptığı konuşmalar kadını sinirlendirir. *genetik bu önleyemiyorum.
21- kadınların trafikte başarısız oldukları genel olarak çok konuşulur ve kadınlar buna gerçekten bozulur. *sevgilim katılıyordu aslında fikrime ama demek alttan alttan sinir oluyormuş.
22- kadının arkadaşlarını sevmiyor ve onları sürekli eğlence konusu yapıyor olmanız kadını bozar. * yapmam mı ya
23- arkadaş ortamında kadının kusurlarıyla dalga geçmeniz onu çıldırtır yaptıysam da bilmiyorum. *yapmadıysam bile o korkuyu yaşatmışımdır kesin
24- heveslerini herseferinde kursağında bırakmanız, en azından moralini bozacacaktır. *öhöm övünmek gibi olmasın uzmanlık alanımdır.
25- eski sevgilinizle tesadüfen bile karşılaşmış olmanız, hele ona samimi davranmanız kadını deli eder. *bırak tesadüfü ben karşılaşmaya çalıştım. hayatımın en büyük pişmanlığı ve etkisi uzun yıllar geçmeyecek.
26- durduk yere kişisel bakımınıza ve zevklerinize karşı gösterdiğiniz özen kadını şüpheye düşürür ve olup biteni kurcalarken iyice çileden çıkar. *durduk yere değil her zaman böyle bencilim daha mı iyi daha mı kötü bilemedim.
27- sevgilisi ya da eşi olmayan erkek arkadaşlarınızla sık sık dışarı çıkmanız onu şüphelendirir. saat başı aramasına ve ne yaptığınızı öğrenmek için çabalamasına neden olur. *şantiyeye gidince mecburen yemek için falan çıkıyorum.
28- ilişkide onun oynadığı oyunlara eşlik etmezseniz bozulurlar. *ben bu oyunu bozarım ! oyunu ben kurarım.
29- özenle hazırlandığı bir gün aslında hiç de güzel olmadığını ima etmek o günü kötü geçirmesine yeter. *ne o günü ya tüm günleri berbat ettim ben bu mallık yüzünden en büyük ikinci pişmanlığım bu.
30- bozulduğunu her türlü ifade eden kadının, bu ruh halini anlamıyormuş gibi yapmanız onu iyice delirtir. *kendini tedavi et demişliğim var. daha ne diim.