Banlandınız mı? Burayı Okuyun Twitter: @sislamoglu@chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
Başvurdum; CHIP Online beni sinemaya götür.. =) Ancak, şu anda denetim planıma baktım ve 5 Ağustos'ta Ümraniye'deyim.. Yani gelebilme, daha doğrusu 7 seansına yetişebilme ihtimalim çok düşük.. =(
7 Ağustos 2009 tarihinde vizyona girecek olan G.I.Joe Kobra'nın Yükselişi (ayrıntılı bilgi: www.gijoefilmi.com.tr) filmini 5 Ağustos'ta Astoria Cinebonus (Esentepe) sinemasında saat 19:00 seansında diğer CHIP Online ziyaretçileri ve CHIP Online ekibi ile birlikte keyifli bir ortamda izleme imkanın
bende basvurdum.ama bızm ew taa pendıkte osaatte ben nasıl doncem kı ewe .fılm 11 de bıtr harelde
Astoria, Mecidiyeköy'e yakın. Bildiğim kadarıyla oldukça geç saate kadar o yöne en azından Bostancı'ya kadar araç var oradan.
Filmin tahmini 2 saat olduğunu varsayıyorum. Yani en geç 9-9.5 gibi bitecektir.
Banlandınız mı? Burayı Okuyun Twitter: @sislamoglu@chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
Evet arkadaşlar, kazananların bu forumlarda kayıt oldukları emaillerine maillerini gönderdik. Eğer mail elinize geçmişse ve gelmeyecekseniz yine aynı maili yanıtlayın.