Kırılmaz denilen her şey gibi, o da acı kaderinden kaçamadı: Apple üzecek haber burada...Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/kiri ... -kirildi_16247.html
Resimlerle: Tüm zamanların en popüler iPhone uygulamalarıİnternette dolaşan bilgilere göre iPhone'un en yeni firmware sürümü için bir jailbreak aracı hazırlandı. "blackra1n" ismindeki jailbreak aracının geliştiricilerinin yaptığı açıklamaya göre kilit açma aracın en yeni sürümü "
blacksn0w" şu andan itibaren temin edilebiliyor. İddialara göre
ana bandı 05.11.07 olan yeni iPhone 3GS'ler de
SIM kilidi açma aracıyla "özgür" hale getirilebiliyor. blacksn0w aracı blackra1n'nin içerisine yerleştirildi ve şimdiye kadar "kırılamayan" 05.11.07 ana bantlı cihazların da SIM kilidini açabiliyor. Kilit açma işleminden önce jailbreak yapılması gerekiyor; ancak bundan sonra Cydia kurulum paketi aracılığıyla kilit açma aracı cep telefonuna yüklenebiliyor.
3.1 iPhone'lar için ilk kilit açma aracı3.1 firmware yüklü olan Apple cep telefonları için bir jailbreak ve kilit açma aracı zaten vardı. Fakat sadece daha önce jailbreak işlemi uygulanmış iPhone 3G/3GS'lerle çalışıyordu. Dolayısıyla OS 3.1 ön yüklü yeni Apple cep telefonları ve 05.11.07 ana bandı kırılamıyordu. Yeni kilit açma sürümü tam olarak bu açığı kapatıyor. Aracın hem Windows hem de Mac sürümü
geliştiricinin web sitesinde indirilmeye sunuluyor.
Tüm konu: Kırılmaz denilen her şey gibi o da kırıldı!İzleyin: Yeni bir iPhone konseptiResimlerle: Tüm zamanların en popüler iPhone uygulamalarıKaynak: www.chip.com.trTartışıyoruz: Sizce kırılamayacak bir sistem var mı?