Konu isminde değindiim gibi Kız Arkadaşıma Hediye Alacağım yaRdım.. :) istiyorum sizce ne almalıyım sınıf arkadaşım olur kendisi... Yorumlrnzı eksik etmeyin.. =)
öncelikle uzatmadan söylüyorum hediye alacağın kız arkadaşın ne tür şeylerden hoşlanır onu biliyomusun?bilmiyorsan ufak bir hediye alıp git eğer biliyorsan onun seveceği tarzda hediye seçmeye çalış
kız için hediye alıyorsan aldığıın hediyenin ona özel olduğunu hissetemesi lazım. uç bir örnek olacak ama bir erkek için en iyi hediye nakit para iken kız için bir şey ifade etmez.
öncelikle uzatmadan söylüyorum hediye alacağın kız arkadaşın ne tür şeylerden hoşlanır onu biliyomusun?bilmiyorsan ufak bir hediye alıp git eğer biliyorsan onun seveceği tarzda hediye seçmeye çalış
kız için hediye alıyorsan aldığıın hediyenin ona özel olduğunu hissetemesi lazım. uç bir örnek olacak ama bir erkek için en iyi hediye nakit para iken kız için bir şey ifade etmez.
15 Yaşında Bir Kıza Alabileceğin Hediye Pırlanta Olmaz. Sevdiği Sanatçının Albümü Uyar Şık Bir Ambalaj İçinde Kasılmadan Hediyeni Sana Layık Değil Lakin Sevdiğin Sanatçı Olduğu İçin Aldım Kabul Edersen Sevinirim Dersin Sevdiği Şeyleri Takip Etmen Onu Sevindirecek Kolay Gelsin.
Evet 15 yasinda.. Oguzhan Koç hayrani albümde karar kilarsam gidip alicam :) .. Ama Sal sapka vb. $eylerde dü$ünüyorum zira havalar sogudu.. :) Yorum icin tesekkür ederim...