Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

"Korsan yuvası YouTube!"

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Mar 2010  12:45

Google YouTube'u satın aldı almasına ama bakın daha önce hakkında neler neler söylemiş...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/korsan-yuvasi-youtube_19003.html

Resimlerle: Adım adım YouTube'a giriş

Google'ın sloganı "Do no evil" yani "Kötülük yapma" olunca yüksek etik standartlar bekleniyor.

Ancak Google'ın yöneticilerinin YouTube'u satın almadan önceki değerlendirmeleri bu konuda şirket içerisinde büyük bir çatışma olduğunu gösteriyor.

Viacom ile olan davada ortaya çıkan iç yazışmalarda YouTube için "Çalıntı içerik yayınlanmasına izin veren başıboş bir girişim", "İçeriği tamamen korsan" ibareleri geçiyor. Ama dahası da var "YouTube'u satın almayı önerdiğinize inanamıyorum!" mesajı, Google Video yöneticilerinden Ethan Anderson'dan, kıdemli yönetici Patrick Walker'a yollanmış.

Dahası da var "Yüzde 80 yasadışı korsan içerik ile kendilerine biçtikleri değer de cabası" deniliyor ama Google, aynı yıl 1.65 milyar dolara YouTube'u satın almıştı.

Tüm konu: "Korsan yuvası YouTube!"

İzleyin: YouTube'un son gözdesi!

Resimlerle: Adım adım YouTube'a giriş

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu iş etik mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 78, 3,45

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Mar 2010  14:34

Sen o kadar laf söyle, sonra git satın al.Youtube google'a her zaman bir adım uzak olmuş anlaşılan.Zaten başarılı da olamadılar.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 YouTube'dan YouTube'a sansür geldiCHIP Online 9 31 Eki 2010  03:10
 Bambaşka bir YouTube: YouTube XL yayındaCHIP Online 9 01 Kas 2010  14:01
YOUTUBE E GİRİŞ ARTIK ÇOK KOLAY(youtube jacker denmath29 4 27 Tem 2010  11:20
 Notebook Memory Kart Yuvası SorunuHPQ-User 1 29 Mar 2008  18:08
 Klavyeler tam bir mikrop yuvasıCHIP Online 9 19 Tem 2008  22:23
Bu sayfa 0,48 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu