Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Laptop Değerlendirmleri Laptop alıcaklara duyurlu

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Şub 2012  22:48

Marka Değerlendirmleri
Laptop önerisi isteyen arkdaşlar markalar konusunda marka isterler.Bende bildiklerimle bir rehber hazırlamaya çalıştım.Hatalı olduğum veya bana katılmadığınız bir yer olursa yorumlarınızı bekliyorum

Casper : Şikayetçi olan ve olmayanbir sürü kişi var.Bir sorun yaşamayanlar Casper'dan memnunlarperformans açısından.Şikayatçi olanlar ise Casper'in ısınmasorunu,klavye sorunu gibi bir çok sorunlar karşılaştıklarınısölediler.Bizim size söleyeceğimiz ise Casper'dan uzakdurmanız.Biz önermiyoruz.

Lenavo : Lenavo'dan memnun olmayankişiler kişiler nadir.Lenavoyu öneren performansında memnun kalançok kişi var ve tavsiye ediyorlar.Özel soğutma sistemi gibiözelliklere sahip Lenavolar'ı size bizde öneririz.Fiyat/Performansolarak iyiler.

Toshiba : Toshiba'yı size öneririzbazı notebookları gereksiz yere pahalı olsada diğer modellerigerçekten paranın hakkını veriyor.

Asus : Kime sorsanız laptop alıcam netavsiye edersiniz diye Asus'u tavsiye eder.Gerçekten kalitelimarka.Memnun olmayanlar Asus'un servisinden ve ufak tefek bir kaçsorunundan dolayı şikayetçiler ancak memnun olanların sayısınagöre çok az.Memnun olanlar çok fazla ve bizde size kesinlikleönerirsiniz.

Samsung : Samsung kullanıcılarımemnun.Kimi kişi önermese son 2 yılda büyük gelişmeler kaydettiğini söleyenlerde var.

Acer : Acer dayanıklı notebooklardanbiridir.Ancak bazı kişiler tavsiye etmez.Ancak bende 4 – 5senelik Acer marka notebook var ve kırılmayan tarafı kalmamasınarağmen hala normal performansda çalışıyor.

Dell : Öneren çok kişi var.Dayanıklı olduğunu söylerle ve performans açısından da iyiler.

Msi : Oyuncular için uygun birnotebook markası.Tavsiye eden çok olur.Oyun için notebook üretirler.

Packard Bell : Genel olarak kullanıcılar memnun.Fiyat ucuz olduğunu performansının iyi olduğu sölediyor.Ancak bu markayı duymayan ve güvenmeynelrde var.

Sony : Görüntü olarak çokiyiler.Performans olarakda iyiler.Full HD olmayan notebooku nerdeyse yok.Şiddetle tavsiyemizdir.
Güncelleme: ekox (10 Şub 2012 18:16)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Şub 2012  23:30

Dell notebooğumu alalı 2 ay olmadı daha az önce sandalye mesafesinden yere sertçe düşürdüm(Yanlışlıkla).Kasada çizik bile yok ((:
Dell kalitesi ((:.Ayrıca her model için geçerli olmasa da n4xx ve xps serilerinin menteşeleri çok güçlü
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  16:21

yok mu? başka görüşü olan M.G.G dediğin gibi Dell ler sağlamdır
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  17:43

sony'nin servisi nasılmış daha öğrenemedim ama space tuşu konusunda sıkıntım var vpcf22m1e/b model inşlh hp-lenovo gibi teknik destek bölümleri bana yine rezillik çektirmez.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  17:51

geneli doğru verdiğin bilgilerin teşekkürler packard bell i de ekleyebilirdin,anket de ekle daha iyi olur
''Insanın kendi kabiliyetini saklaması,büyük bir kabiliyet işidir.''
François de La Rochefoucauld
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  18:14

Alıntı: Selahattin Yıldırım10.02.2012 17:51:35Alıntı yapılan Mesaja git
geneli doğru verdiğin bilgilerin teşekkürler packard bell i de ekleyebilirdin,anket de ekle daha iyi olur

iyi hatırlattın dostum unuttum packard bell i eklerim
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  19:40

Bende Lenovo y570 kullanıcısıyım,dediğiniz gibi fiyat performans olarak iyiler,Ben 1900 tlye; İ7 işlemcili,gt555m ekran kartlı,8gb ramlı cihazı aldım,Memnunum. Çevremde lenovo markasını bilmeyen insanlar çoğunlukta ama insanlar Crysis 2yi yüksek ayarlarda yağ gibi oynattığını görünce şaşırıyorlar,Yada bi müzik açtığımda JBL hoparlörlerinden gelen sesi duyunca kıskanıyorlar.. Ne bilim,şimdilik pişman değilim ama,teknik servisinden biraz korkuyorum,umarım servislik bişi olmaz :)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  20:17

Alıntı: punisher12310.02.2012 19:40:07Alıntı yapılan Mesaja git
Bende Lenovo y570 kullanıcısıyım,dediğiniz gibi fiyat performans olarak iyiler,Ben 1900 tlye; İ7 işlemcili,gt555m ekran kartlı,8gb ramlı cihazı aldım,Memnunum. Çevremde lenovo markasını bilmeyen insanlar çoğunlukta ama insanlar Crysis 2yi yüksek ayarlarda yağ gibi oynattığını görünce şaşırıyorlar,Yada bi müzik açtığımda JBL hoparlörlerinden gelen sesi duyunca kıskanıyorlar.. Ne bilim,şimdilik pişman değilim ama,teknik servisinden biraz korkuyorum,umarım servislik bişi olmaz :)
Şahsen ben teknik serviste süründüm ama 20 iş günü sınırı geldi bundan sonra nasıl davranırlar bilmiyorum :D
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  21:56

Alıntı: punisher12310.02.2012 19:40:07Alıntı yapılan Mesaja git

gt 555M kartı iyi.Gerçeknten iyi bir fiyata çok iyi bir notebook almışsın ben daha yeni notebook almış olmasan kaçırmazdım o notebooku bende samsung rc 530 var memnunum şuan oyuınlarda tatmin ediyor.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  22:05

appple macbook u ekle  bir çok özelliği var
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Şub 2012  10:21

Alıntı: zurnaz10.02.2012 22:05:53Alıntı yapılan Mesaja git
appple macbook u ekle  bir çok özelliği var
air modelinin dvd yazıcısı olmaması, iyi sıkılmamış basitçe açılan menteşeler gibi mesela;
http://youtu.be/k1YSzpgNUmo
Gerçekten güzel özellikler ((:
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
asus marka laptop sarjdan cıkınca laptop kapanıyrstarbury_3 2 09 Ağu 2009  17:17
 Acer laptop yorumları acer laptop sizce nasıldır?MEDENİBARLAS 5 21 Şub 2011  23:16
 Laptop Önerisi ve Laptop Aldıracak Bir Bahane :DOne-X 27 04 Kas 2011  19:02
 Oyun için laptop önerir misinz ve bu laptop nasıl?Professional3 3 02 Ağu 2011  11:55
Laptop'tan Laptop'a HDMI ile görüntü aktarmayadmbest88 3 31 Oca 2012  08:04
Bu sayfa 0,52 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu