Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

lg dvd writer yandı lütfen yardım

CHIP Online

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Oca 2011  11:22

nurdem168 sormuş:
İyigünler;Yukarıdaki kofügürasyonlu bilgisayarıma 2. bir lg sata dvd writer takmak istedim,ancak ilk önce bilgisayar hiç açılmadı psu yu resetleyip tekrar denediğimde yeni aldığım dvd writer dan dumanlar çıktı anlayacağınız yandı.
Hem psu yatakılan beyaz kablo hemde sata kablosu tek yönlü olduğu için güç kablosunu ters takma imkanı yoktur,data kablosuda hakeza öyle ters takılmıyor,acaba ben bunların haricinde bir hatamı yaptım?bilgisayarda 2. bir ide dvd writer olduğu için böyle bir yanma olurmu?onun için bir ayar yapmalımıydım,yoksa aldığım dvd writer damı bir problem vardı?
Ürünü internetten almıştım sitesine incelenmek üzere geri gönderiyorum yukarıda verdiğim bilgiler ışığında kullanıcı hatası deyip yanmış ürünü bana geri gönderirlermi? eğer yeni bir ürün gönderirlerse onu takarken ekstra dikkat etmem gereken bir durum varmı?Lütfen enkısa zamanda beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Adem Kıymaz(ademkiymaz168@hotmail.com),ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
gigabyte 870 serisi ana kart,amd phenomxıı4 3.0 işlemci,asusx1650,ekran kartı,4gb ddr3 1333mhz işlemci,480w psu,1 adet lg ide dvd writer ,wd 2tb hd.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; WWTClient2)
Sorularınız için Uzmanına Sor
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Şub 2012  22:07

kardeş nası düzelir bilmiyorum ama bugün bende yaktım yanlışlıkla cd sürücüsünü sata kablosunu taktım ardından güç kablosunu bağladığımda yandı içindeki devreleri patlat mış nedenolmuştur die sorduğumda bilgisayarcıya hdd ye gelen güç kablosuyla ondan ayrılan paralel bi  güç kablosu vardı fazladan ona bağladım yanlışlıkla muhtemelen çakışma yapıyo .. ondandır dedi..
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Şub 2012  22:55

Sata portlarında çakışma söz konusu değildir. Lakin aldığınız dvd sürücüsünde teknik bir arıza vardır. Aşırı akım veya soketlerin takımı sırasındaki zorlama ile oluşa bilecek kısa devre bu soruna sebep olabilir.
Gençliğine güvenip vakit çok erken derken,
Bir Elveda bile diyemezsin giderken...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 ide dvd writer sata dvd writer ile nasılHPQ-User 0 02 Oca 2011  11:22
 LG Dvd -Cd Writer SorunuFox Mulder 0 05 Şub 2009  19:12
 Lg marka dvd writerwhitewind 7 18 Ara 2008  17:31
 lg dvd writer çok yavaş okuyodesperadovolkan 2 12 Nis 2009  14:29
 DVD Writer CD yazıyor ama DVD Yazmıyor.HPQ-User 1 03 Tem 2009  21:30
Bu sayfa 0,44 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu