Arkadaşlar Elime Çok Ucuza Satılan (199) Logitab Diye Bir Tablet Geçti. Cihaz Hiç Açılmıyor. Açılış Ekranında Android Logosunun Ardından Siyah Ekranda Küçük Bir Android Yazısı Beliriyor ve Orada Kalıyor Cihaz. Ne Bir İnternet Sitesi Bulabildim Bu Cihazla İlgili Nede Başka Bir Doküman... Bu Cihazı Nasıl Fabrika Ayarlarına Döndürebilirim Bilgisi Olan varsa Bir Zahmet Bana Yardım Etsin..
_Sayın DeePBluluesa aynı mrka tabletten bende de var aynı sorunu yaşıyorum sız çözduysenız nasıl çözdunuz banada yardımcı olursanız sevınırım bır turlu acamadım ekranda kucuk bır androıd yazısı cıkıyor başka bışey yok yardımcı olun lutfen saygılarımla
İşletim sistemi Android 2.3 Flash 10.1 destekli Ram 512MB DDR2 1Ghz Bellek 4Gb Ekran 7'' dokunmatik panel 16:9 çözünürlük 800x480 Rezistif çoklu dokunmatik ekran zoom in/zoom out Wıfı 802.11 b/g Web kamera 0.3 megapiksel Desteklediği müzik formatları mp2,mp3,wav,aac,wma Desteklediği video formatları 720p oynatma mpeg1/2/4,mjpg,H263,H264 E kitap fonksiyonu,office dosyaları görüntüleme değiştirme ve oluşturma E mail desteği G sensör otomatik ekran görüntüsü çevirme Batarya ömrü 5 saat Mikro sd kart ile hafıza maksimum 32gb Üründe 3G desteği yoktur 2 yıl garanti Paket içeriği Kulaklık Şarj aleti Ethernet bağlantı modülü Garanti belgesi aynı sorun bendede var kırmızı led ışıklı