Arkadaşlar bende macbook osx var bunu windows7 yapmak istioyrum ama parallel'den deyil macbook osx'i silip win7 yapmak istiyorum parallels de yüklü ama acayip kasıyo bende sırf windows7 yapmak istioyrum. Nasıl yapabilirim?
DİKKAT:WİNDOWS 7 KURDUKTAN SONRA BİLGİSAYAR AÇIKKEN BOOTCAMP I KUR MAC OS X CDSİNDE VAR O BOOTCAMP MACBOOK DRİVERLERİNİ İÇERİYOR WİNDOWS İÇİN KESİNLİKLE KURMAN LAZIM
DİKKAT:WİNDOWS 7 KURDUKTAN SONRA BİLGİSAYAR AÇIKKEN BOOTCAMP I KUR MAC OS X CDSİNDE VAR O BOOTCAMP MACBOOK DRİVERLERİNİ İÇERİYOR WİNDOWS İÇİN KESİNLİKLE KURMAN LAZIM
KOLAY GELSİN :D
İstediğime pişman oldum :D Birde şey varmış açılırken ALT tuşuna basınca seçebiliyosun bende parallels'De vardı win7 ama yapamıyorum sadece macintosh HD çıkıyo onu nasıl yapabilirim????
Yha bana gereken bu deyil elimde oyunlar var onları oynamak istiyorum ayrıca macbook'danda memnun deyilim...Macbook'u windows7 yapmam lazım.
gerçeği kabul et o tek başınada kasar... 7 kasıyor çünkü kasıntı bir işletim sistemi oyun oynamak için macbook kullanılmaz Windows uyumlu notebook alman gerekiyor... http://www.gold.com.tr/urunozely ... inabilir-Bilgisayar buna bak anlarsın... fark bu...