ck1991'den alıntı:
AdRaMiTi'den alıntı:
Kardeş Bence Pes Etmek yerine Mücadele etmeyi deneseydin Keşke cünkü Donanımında Sorun var ise Bugün Atlatmış olabilirsin ancak ilerde tekrar aynı şeyler başına xp'dede gelirse ne yapıcaksın bu sefer 98'emi geçiceksin bu koddan kurtulmak için.
Bu hata İletisi Büyük İhtimal Ekran karttan Kaynaklanıyor Bende unutamam bu sıfırları
Ondan değilsede ramden'dir.Bence sen bir teknik servise götür derim donanımlarını bi kontrol etsinler derim yinede sen bilirsin. xpde gelmeyeceğini biliyorum , ve 24 saattir 1 kere bile reset atmadı

Xp de gelmeye bilir ama anlamışş oldukki bir yerde bir sorun var onu bulmak gerekiyordu ben aylarca bozuk ramle xp kullandım hiç bi sorun olmadı vistaya bi gectim ramimin bozuk oldugunu anladım!
Vista donanımların hakkını tam olarak verdigi için onlardaki ceşitli sorunlarıda ortaya cıkarıyor...