Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 2< önceki12
mavi ekranlar atık canımı çok sıkıyor
Önceki sayfaya git / 2 
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
REP: 476REP: 476REP: 476REP: 476
REP: 476

1529 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2008  09:44:44
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Kardeş Bence Pes Etmek yerine Mücadele etmeyi deneseydin Keşke cünkü Donanımında Sorun var ise Bugün Atlatmış olabilirsin ancak ilerde tekrar aynı şeyler başına xp'dede gelirse ne yapıcaksın bu sefer 98'emi geçiceksin bu koddan kurtulmak için.

Bu hata İletisi Büyük İhtimal Ekran karttan Kaynaklanıyor Bende unutamam bu sıfırları Ondan değilsede ramden'dir.Bence sen bir teknik servise götür derim donanımlarını bi kontrol etsinler derim yinede sen bilirsin.

BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR !

AdRaMiTi'nin profilini görüntüle AdRaMiTi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Samsung Soul U900

Foxconn Blackops

High Power HP-500-A12S

Samsung Soul U900Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Foxconn BlackopsHız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Foxconn BlackopsEkonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
meinea4
Yeni Üye

13 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2008  10:42:38
Bendede mavi ekran gelmişti niye gelmıstı cunku daemon tools programının vista için yaması yoktu.zaten sanal bır sürücü programı ya.Restart ettıkten sonra bendede mavı ekran cıktı..Bende ultimate yukluydu.Bılgısayar aldıgımda o yukluydu.
meinea4'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) meinea4'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ck1991
Üye
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5
115 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2008  11:45:06
AdRaMiTi'den alıntı:
Kardeş Bence Pes Etmek yerine Mücadele etmeyi deneseydin Keşke cünkü Donanımında Sorun var ise Bugün Atlatmış olabilirsin ancak ilerde tekrar aynı şeyler başına xp'dede gelirse ne yapıcaksın bu sefer 98'emi geçiceksin bu koddan kurtulmak için.

Bu hata İletisi Büyük İhtimal Ekran karttan Kaynaklanıyor Bende unutamam bu sıfırları Ondan değilsede ramden'dir.Bence sen bir teknik servise götür derim donanımlarını bi kontrol etsinler derim yinede sen bilirsin.

xpde gelmeyeceğini biliyorum , ve 24 saattir 1 kere bile reset atmadı
ck1991'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) ck1991'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
swordmaster_65
Deneyimli Üye
REP: 124REP: 124REP: 124REP: 124
REP: 124

1811 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2008  19:08:46
ck1991'den alıntı:
AdRaMiTi'den alıntı:

xpde gelmeyeceğini biliyorum , ve 24 saattir 1 kere bile reset atmadı

Xp de gelmeye bilir ama anlamışş oldukki bir yerde bir sorun var onu bulmak gerekiyordu ben aylarca bozuk ramle xp kullandım hiç bi sorun olmadı vistaya bi gectim ramimin bozuk oldugunu anladım!
Vista donanımların hakkını tam olarak verdigi için onlardaki ceşitli sorunlarıda ortaya cıkarıyor...
swordmaster_65'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) swordmaster_65'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mcafee23
Üye

58 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  19:11:30
mcafee23'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mcafee23'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mcafee23
Üye

58 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  19:31:50
bu vista bizden ne istiyor

ilk önce lisanslı vista dediler gidip aldım 400 ytl ultimate (azla yetinmem ama aptallık yapmışım)

sonra ram yetmiyor dediler gittim aldım 2 Gb tek bir ram 210 ytl

daha sonra ekran kartı aero'yu kaldırmıyor dediler gittim onu da aldım 175 ytl

sürücü problemi var dediler sürücüleri yenileyip bios güncellemesi yaptım.

Uyumlu Program dediler birçok programımdan vazgeçtim.

Hala çalışmıyor mavi ekran problemi var.Bir İşletim sistemi çalışmak için daha ne ister ya.

Ve İşletim sisteminin görevi nedir? Bilgisayarı ve içindeki programları idare etmek değil mi?

Ama maalesef Vista'yı biz ayakta zor tutuyoruz.Çökmesin diye hiçbirşey yapmayıp yüzüne bakıyoruz.

Fakat ufak bir iş yapmak istediğimizde kendimizi bios'un kapısında buluyoruz.

Ama forumdaki arkadaşlar vista'ya haksızlık etmeyin diyorlar,ya ben mi vista'ya haksızlık
ediyorum yoksa microsft mu bana haksızlık ediyor karar sizin.

Vista için 785 ytl harcamış biri olarak bana mavi ekran layık görülüyor.

YAZIKLAR OLSUN MİCROSOFT SP1 DEĞİL SP5 ÇIKARSAN ARTIK GÖZÜMDE NEYE YARARSIN Kİ..

Ayrıca kimse bana şunu yaptın mı bunu dene gibi şeyler yazmasın.
Ben herşeyi denedim.Sizde Deneyin...
Bu mesajdan sonra Xp Kuruyorum.. (Tabi mesajı göndermeden çökmezse iyi)

Bundan sonra korsancıyım ver beş milyon yap bir crack rahatla çalışırsa çalışsın,çalışmazsa çöpe at...

mcafee23'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mcafee23'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 2 
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 2< önceki12
Snitz Forums 2000