Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

mesajlaşma
overclock35
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  17:15:02
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
mrba arkadaşlar sadece bazı smileylerin kullanılabildi mesaj bölümüne arkadaşım istedi smiley yada resim ekleye biliyor ben yapamıyorum bunu nasıl yapıyor bana yardımcı olabilcek varmı yada nereden eniyişekilde bunu yapmayı örenirim şimdiden ilginiz için tşk
overclock35'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) overclock35'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Daha güçlü bir WMP 11

Güvenlik paketleri testte

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıEklentiler, temalar, görsel öğeler ve ufak araçlarla Windows Media Player 11'i güçlendirin...
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıPC'nizi zararlılardan korumakla görevli 7 popüler güvenlik paketini yarıştırdık. Ve kazanan...
DaRWeLL
Katılımcı Üye
REP: 73REP: 73REP: 73REP: 73
REP: 73

843 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  17:29:47
avea nın böyle bir hizmeti var sanırım yada telefonun desteklemesine bağlı
DaRWeLL'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) DaRWeLL'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
overclock35
Yeni Üye
REP: 4REP: 4REP: 4REP: 4
REP: 4

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  17:41:47
hayır benim problemim telefonda değil normal bir stede mesajlaşma bölümüne örneğin şuan yadım bölümde resim yada başka smiley ekle diyebir seçenek yok fakat arkadaşım ekliyor ve oda çok tecrubeli değil bunu kodlarla mı yoksa özelibir programlamı yapıyor bilmiyorum evet tıpkı burada oldu gibi sadece kullanılan smileyler var ama dedim gibi o buraya bana gelen mesaj içine resimde ekliyor yada smiley
overclock35'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) overclock35'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
YasarS
Katılımcı Üye
REP: 137REP: 137REP: 137REP: 137
REP: 137

793 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  18:02:33
Kodla ekleniyor.Eğer karakterin kodlamasını biliyorsan eklersin örneğin msn de karakter göndermek için gülümseme için :d harfini kullandığın gibi
KAZANAMAYANLARIN TARİHİNİ KAZANANLAR YAZAR
YasarS'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) YasarS'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
overclock35
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  18:06:25
ok nedemek istedini anladım bu kodları nasıl görebilirim yani pc de olan bir resmin kodunu ve orada ait olmayan bir kodda olsa mesajyazdım bölüme kodyazmam yeterli olurmu diyelimki küçükbir smiley var ve kodunu örendim ve mesaj bölümüne yazdım bu yeterlimi
Güncelleme: overclock35 [12 Eki 2008 18:28:10]
Sayfanın en üstüne git
overclock35
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Eki 2008  18:47:01
ok arkadaşlar daha kolay bir yolunu buldum bunu yapan siteler var tüm kodu mesaj bölümüne kopyalıyorsunuz okadar yardımcıolan arkadaşlara çok tşk
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000