Mikrofondan ses gitmiyor

Dostname
21-06-2009, 23:16   |  #1  
Dostname avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

Arkadaşlar windows 7 Kurdum ancak microfondan karşıya ses gitmiyor.
Ses alıyorum ama karşı tarafa konusma yaparken ses gitmiyor msn skype hiçbirinde.

Windows vista ya dondum onda normal hiçbir şekilde sorun yok anca windows 7 de gitmiyor

Via audio HD driver çıktımı windows 7 de kullanabileceğimiz.

bu sorunu çözebileceğim.

onlineTR
21-06-2009, 23:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,947 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

demekkı mıcrofonun arızalı dostum mıc gırısınde yada sorun varr...!

Dostname
21-06-2009, 23:32   |  #3  
Dostname avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009
onlineTR
demekkı mıcrofonun arızalı dostum mıc gırısınde yada sorun varr...!
Arkadaşım mic sorunlu olsa vistada nasıl çalışıcak
Vistada sorun yok normal çalışıyor.
Windows 7 de çalışmıyor yazdım oraya farkındaysan.

TuncaBozkurt
21-06-2009, 23:35   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5,161 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

Ses Denetimi'nden mikrofonun sesini açmayı deneyin. Benim de geçmişte böyle bir olay geçmişti başımdan: Mikrofonum bozuk diye gitmiştim aldığım yere, daha sonra bilgisayarımdaki ayarlardan çıkmıştıKahkaha

alphi
21-06-2009, 23:58   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009
Dostname
Arkadaşlar windows 7 Kurdum ancak microfondan karşıya ses gitmiyor.
Ses alıyorum ama karşı tarafa konusma yaparken ses gitmiyor msn skype hiçbirinde.

Windows vista ya dondum onda normal hiçbir şekilde sorun yok anca windows 7 de gitmiyor

Via audio HD driver çıktımı windows 7 de kullanabileceğimiz.

bu sorunu çözebileceğim.

dostum sorun şu: sen şu anda high definiation microsoft tanımlı bir programdan ses alıyorsun yani senin ses kartın yüklü değil ses kartının vista driverını kur sorun çözülür

Dostname
22-06-2009, 18:17   |  #6  
Dostname avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009
alphi
dostum sorun şu: sen şu anda high definiation microsoft tanımlı bir programdan ses alıyorsun yani senin ses kartın yüklü değil ses kartının vista driverını kur sorun çözülü
Vista driverleri çalışmıyor işte kurulamıyor hiç.
uyumluluk modunu denedim trobleshooting felan olmadı.

Hightechx
22-06-2009, 19:07   |  #7  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
27 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Bendede aynı sorun var.
Beta yüklüyken vista driver i ile çözülmüştü ama 7100 de  vista
driver i yüklenmiyor.
benim anakart 965w intel anakartı genel bir problem var.

numbervan
04-02-2013, 15:44   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

kardeşim denetim masasından ses ayarlarını kontrol et donanımsal sorun yoksa mutlaka buradaki ayarlarda sorun vardır yapamazsan 11820 yi ara adamlar uzak bağlantıyla hallediyorlar