Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Milyon dolarlık telefon görenleri şaşırtıyor!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink16 Ağu 2010  16:00

Bir cebin fiyatını bir milyon dolara yükseltmek için sizce neler yapılabilir? İşte güzel bir örnek!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/mily ... sirtiyor_21865.html

Resimlerle: Dünyanın en pahalı ve lüks cep telefonları

Sizlere fiyatları dudak uçuklatan birçok telefon tasarımı haberi ulaştırdık ancak sanıyoruz ki hiçbiri bu kadar da pahalı değildi. Bu konuda oldukça üst tabakayı hedefleyen telefon tasarımcıları pahalılıkta adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Ancak Gresso, bu yarışı bir değil birkaç adım öteye götürdü ve tam 1 milyon dolarlık telefon tasarladı.

Telefonun özelliklerinden başka tabii ki dikkati çeken ilk şey telefonun yapıldığı maddeler. Etraftan bulabildiği en pahalı maddleri bir araya getiren Gresso, bu tasarım telefonda; siyah elmaslar, saf altın, elmasla kesilip şekillendirilmiş safir kristaller kullanmış. Bunlar yetmezmiş gibi telefona bir de 200 yıllık Afrika'dan gelen siyah ağacı da ahşap olarak eklemişler.

Yalnızca üç adet üretilen bu telefonu almak isteyip de kaçıranlar için de Gresso, daha ucuzundan, siyah elmaslardan ve safirlerden yoksun 20 bin dolarlık bir model daha hazırlamış durumda.

Tüm konu: Milyon dolarlık telefon görenleri şaşırtıyor!

Resimlerle: Dünyanın en pahalı ve lüks cep telefonları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bir telefona en çok ne kadar para verirsiniz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink16 Ağu 2010  17:53

en fazla 500TL verirdim.. kaybolsa yada çalınsa gitti... o yüzden pahallı telefon almaya gerek yok.. nokia 5800 XpressMusic en uygun seçim bana göre :D
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ağu 2010  02:03

Alıntı: firaristt16.08.2010 17:53:16Alıntı yapılan Mesaja git
en fazla 500TL verirdim.. kaybolsa yada çalınsa gitti... o yüzden pahallı telefon almaya gerek yok.. nokia 5800 XpressMusic en uygun seçim bana göre :D

aynen bende en fazla 500 tl verirdim
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 JVC'nin ince LCD'leri görenleri şaşırtıyorCHIP Online 1 05 Ağu 2008  18:26
 1 milyon dolarlık spam ve mavi ekran şakasıCHIP Online 5 29 Eyl 2008  23:37
 Hacker'ın milyon dolarlık hazinesi nerede?CHIP Online 7 18 Eyl 2009  11:39
 30 milyon dolarlık YouTube videosu!CHIP Online 4 27 Ara 2009  16:22
 Ufak bir yanlışlıktan milyon dolarlık hasara!CHIP Online 0 26 Ara 2009  21:30
Bu sayfa 2,46 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu