Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Modemlerle ilgili sorum

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  11:31

Ben laptopuma kablosuz internet ve modem almayı düşünüyorum.Fakat kafama takılan bi kaç soru var.
Kablosuz modemle her yerden internete girebiliyormuyuz.Yani demek istediğim sokağa çıkıp parkta mesela internete girebiliyormuyuz.Girebiliyorsak modemi yanımızda taşımamız mı gerekiyor ben mesela kuzenime gidicem laptopu aldım yanıma kuzenimde nete girebilmek için modemide almam lazım mı lazımsa alıyım sıkıntı olmaz da girebilirmiyim internete modemi yanımda taşıyarak yoksa sadece evin içinden mi (kendi evim)denmi girebiliyorum.
Yani kablosuz modemi yanımda taşıyarak sokaktan filanda nete girebiliyormuyum yoksa sadece kendi evimdenmi girebiliyorum.

Lütfen bilgi verin.
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  12:06

eğer taşınabilir mobil modem alacaksan mesala wınn,vodem gibi, elbette şebekenin olduğu istediğin heryerden bağlanırsın.
evde kullanılan normal kablosuz modemlerden bahsediyorsan yanında taşıman mümkün değil.
parkta kullanabilirsin neden olmasın tabi park evin hemen dibindeyse.evinde kablosuz modem varsa..belli bir alanda o modeme bağlanırsın. o alanın dışında evdeki nete bağlanamazsın...
kuzenin kablosuz modemi varsa şifresini sana söyler bağlanırsın senin evdeki modemini götürmene gerek yok...diz üstü bilgisayarında kablosuz ağları algılama özelliği vardır.bulduğu herhangi bir ağa şifresini biliyorsan bağlanırsın.ayrıca birşeye ihtiyacın yok..
eğer heryerden,dağda, bayırda, denizde, havada, karada nete bağlanmak istiyorsan mobil modem alman gerekir...:)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  12:09

Yani şu beyaz 15 cm lik filan olan modemlerle evin dışında bağlanamıyorum.Ok bu kötü oldu işte vın tarzı modemler işimi görmez sınırsız net lazım bana.
Penguen kardeşim teşekkürler açıklaman için.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Oca 2012  12:29

Mobil modemler hem çok pahalı hemde limitsiz seçeneği yok.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Şub 2012  18:17

turkcell vınn alırsan rahat edersin ben kullanıyorum rahatım
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 modem ile ilgili bir sorum var.HPQ-User 1 28 Oca 2008  22:09
 modem ile ilgili bir sorum olacakHPQ-User 1 01 Şub 2008  14:20
 termal macunla ilgili sorum varHPQ-User 2 03 Nis 2008  21:52
 webcamla ilgili sorum varHPQ-User 4 21 Haz 2008  12:47
 mayıs sayısı ile ilgili bir sorum olacakHPQ-User 2 01 Tem 2008  01:03
Bu sayfa 1,22 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu