Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Motorola Sholes: Dokunmatik Android cep

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Ağu 2009  00:01

Android rüzgarları şiddetleniyor: Google'ın mobil işletim sistemini seçen yeni firma kim oldu?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/moto ... roid-cep_14352.html

Resimlerle: Android G2'nin fotoğrafları internete sızdı

Rus web sitesi motofan.ru'da Motorola'nın dokunmatik bir cep telefonunun resimleri ortaya çıktı. İddialara göre söz konusu telefonun ismi Motorola Sholes ve Android işletim sistemiyle beraber geliyor.

Birkaç özellik de ortaya çıktı. Örneğin cep telefonunun 3,7 inç dokunmatik ekranının olacağı ve bu ekranın 480 x 854 pikseli çözeceği söyleniyor. Dahili bellek 512 MB büyüklüğünde ve beraberinde verilecek microSD kart ile 8 GB'a kadar yükseltilebiliyor. Bununla yetinmeyenler Sholes'ın belleğini 16 GB'a kadar genişletebiliyor. Cihazın RAM miktarı 256 MB. Motofan.ru'nun donanım listesine göre 5 Megapiksel kamera, WLAN Bluetooth, bir GPS yongası ve 1400 mAh batarya da var.

Dedikodulara göre Android cep telefonu Sholes, ekim ayından itibaren Verizon tarafından dağıtılacak. Sholes'ın Türkiye pazarına uğrayıp uğramayacağı henüz belli değil.

Tüm konu: Motorola Sholes: Dokunmatik Android cep

Resimlerle: Android G2'nin fotoğrafları internete sızdı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz:

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 299, 3,62

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink02 Ağu 2009  13:18

Microsoft habire Google ın işletim sistemlerine atıflarda bulununca insanların merakını uyandırdı tabi. Yinede Android açısından iyi bir gelişme olduğunu düşünüyorum
Güncelleme: teknohat (02 Ağu 2009 13:23)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Motorola Sholes: Android cebin yeni resmiCHIP Online 0 18 Eki 2009  17:30
 Motorola Sholes/Droid: Yeni resimlerCHIP Online 0 25 Eki 2009  18:30
 Motorola: Dokunmatik ekran, farklı tasarımCHIP Online 1 18 Eki 2008  21:59
 Motorola: Dokunmatik ekranlı ve karizmatik!CHIP Online 2 24 Ara 2008  22:42
 Motorola ROKR ZN50: Dokunmatik TV keyfiCHIP Online 1 14 Tem 2009  02:11
Bu sayfa 0,45 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu