Arkadaşlar 5 gün önce 0 bilgisayar aldım.Marketten 5 ytl ye İdareten aldıım optik fareyi bazen görmüo. Ancak çıkartıp taktıım zaman çalışıo bunun nedeni ne olabilir? faremi bozuk usb girişimi?
sürüvülerde bi sorun var galiba benim arada bi takıldığım cafede öle oluyodu microsoft un faresi sözde ama :D aygıt göneticisinden yeniden tanıtınca geri düzeldi bi daha bozulmadı :D
Eğer fareyi (USB değilse tabii) bilgisayar açıkken ikide bir takıp çıkarırsanız anakartı yakabilirsiniz. Yani, bir fareyi kurtarmak için koskoca dağı heba edersiniz.
Eğer fareyi (USB değilse tabii) bilgisayar açıkken ikide bir takıp çıkarırsanız anakartı yakabilirsiniz. Yani, bir fareyi kurtarmak için koskoca dağı heba edersiniz.
Alıntı: erdemyilmaz37
Ancak çıkartıp taktıım zaman çalışıo bunun nedeni ne olabilir? faremi bozuk usb girişimi?
valla bende de aynen o fiyatta mouse vardı bende de aynısı olmuştu.heralde kaliteli olmadığından olsa gerek aynı sorun çıkmıştı.içinde bir bağlantısızlık sorunu vardı.bazen ışığının yanıp bazen yanmaması bundandır.driver veya uyumsuzluk sorunu olsaydı hiç görmemesi lazımdı.bende değiştim.sen de yapabilirsen öyle yap...