|
Yeni Üye
|
10 Ağu 2010 20:01
![]() Son 1 aydır yukarıdaki uyarıyı alıyorum Mozilla'da. Önceden bloglarda yapıyodu uğraştırmasın diye blog sitemi Chrome'da açmaya başladım. Ordan kullanıyorum. Ama 2 gündür bütün sitelerde aynı şeyi yapıyo ve artık delirmek üzereyim. İşin garibi bu çıktıktan sonra bilgisayar kalıyo ve uyarının çıkmasının bekliyorum 2 saat. İşlerimi aksatıyo böyle olmasıda. Herhangi bir eklenti yok. Temaları bile kaldırdım. Bunu düzeltmenin yolu varmı ? Bilgisayar özelliklerim 4 GB ram AMD Turion 2.6 Ghz x 2 |
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
10 Ağu 2010 20:54
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
10 Ağu 2010 21:09
arkadaşlar çok basit ctrl+alt+delete tuşlarına aynı anda basın görev yöneticisinden işlemler bölm.firefox'u bulun sonlandır deyin.SORUNUNUZ ÇÖZÜLSÜN
|
|
|
|
Yeni Üye
|
10 Ağu 2010 21:16
Bilgisayar açılır açılmazda var aynı sorun. Görev Yöneticisinden sonlandırsamda aynı şey.
|
|
|
|
Üye
|
10 Ağu 2010 21:20
|
|
|
|
Üye
|
10 Ağu 2010 21:30
Bende alıyorum bazen o hatayı,hatta bu aralar çok çökmeye başladı firefox ama bilmiyorum tam olarak niye... |
|
|
|
Üye
|
10 Ağu 2010 22:06
nedense bu hata bende hep cihp online sayfasına girdiğimde oluşuyor
|
|
|
|
Yeni Üye
|
10 Ağu 2010 22:35
Bildiğim kadarıyla bu hata mevcut eklentilerden kaynaklanıyor bende de çıkıyordu eklentileri kaldırdım geçti. Ama eklentiler zaten yok demişsin ondan dolayı firefox'u kaldırıp yeniden kurmanı ve eklenti yüklemeden denemeni tavsiye ederim.
|
|
|
|
Yeni Üye
|
10 Ağu 2010 23:17
Peki ben yeniden kurarsam bu yer imleri falan filan onlarda gidecekmi ?
|
|
|
|
Üye
|
10 Ağu 2010 23:34
Firefox un Xmarks eklentisi yerimlerini ve şifrelerini saklar.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410/
|
|
|