meridyen sormuş: chip dergisinin nisan sayısını aldım fakat maalesef calısmıyor kuruluyor fakat play mashed tıkladıgımda please insert the mashed cd into your cd rom drive yazıyor yardımcı olursanız sevinirim
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: iyi günler intel core duo işlemci 1 gb ram windows xp işletim sistemi kullanmaktayım
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)
denedim ama aynı uyarıyı aldım ve link de belirttiğiniz gibi tamam dedim ve geçtim ekran çözünürlülüğümde de bir problem yok istenildiği gibi ama install a bastıgımda aynı uyarıyı yine aldım ve kuruluma başlamadı.
cd ye de çektm hala "please insert Mashed cdinto in your CRrom drive. diyor lütfen biri yardım edebilirmi cd ye MASHED ismini verdim neler oluyor bir yardım lütfen.
oyun sanırım bahsedildiği gibi tam sürüm değil böyle bir açıklamada bulunduğum için üzgünüm ama bu sorunu tam sürüm olmadığı için almış bulunuyoruz gerekli küçük programcıklarla uğraş sonucu açabildim. profosyonel bir şirketin bu ve benzeri hataları her ay yapması çok ilginç ama bu takip etmiyiceğim anlamına gelmiyor sadece üzücü..