Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

MS: Win 7'yi USB bellekten kurabilirsiniz

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2009  00:03

Windows 7'yi USB bellek üzerinden kurmaya ne dersiniz? MS'in bu aracını indirin; hayal gerçek olsun!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/ms-w ... lirsiniz_16018.html

Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta

Microsoft, Windows 7'yi USB bellek veya harici disk üzerinden kurmayı mümkün kılan minik bir program yayımladı. "Windows 7 USB/DVD Download Tool" ismindeki araç sayesinde DVD sürücüsü olmayan kullanıcılar (örneğin netbook sahipleri) Windows 7'yi USB bellek üzerinden kurabilecek. Elbette DVD sürücüsü olan kullanıcılar da optik sürücüye göre çok daha hızlı gerçekleşen bu kurulum yöntemini kullanabilir.

Microsoft tarafından sağlanan araç bir ISO dosyası içindeki kurulum dosyalarını istenilen medya türüne aktarıp sürücüyü önyükleme yapabilir hale getiriyor. Araç Windows XP, Vista ve Windows 7 altında kullanılabiliyor. Aracın çalışabilmesi için Microsoft .NET Framework 2.0 veya üzerinin sistemde kurulu olması gerekiyor. Şayet .NET Framework sistemde yoksa araç kurulum sırasında sizi yönlendirerek eksik bileşeni indirip sisteminize kurmanızı sağlıyor.

Kullanacağınız USB belleğin en az 4 GB depolama alanı sunması gerektiği de ekleniyor. İşlem sırasında USB sürücünüz formatlanacağından içindeki verileri yedeklemeyi unutmayın.

Editörlerimizden Recep Baltaş'ın detaylı açıklaması eşliğinde aracı nasıl kullanmanız gerektiğini buradan öğrenebilirsiniz.

Download: Windows 7 USB/DVD Download Tool

Tüm konu: MS: Win 7'yi USB bellekten kurabilirsiniz

İzleyin: Microsoft'tan dokunmatik fareler!

Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7 USB/DVD Tool aracını pratik buldunuz mu?

En üste gitBu mesajı bildir

Denetmen
REP: 533, 3,59

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Eki 2009  15:51

ne kadar hızlı , bunu bilmek lazım...

pratik tabiki de , deamon tools la kurmayı tercih ederim..usb ye gerek yok..
Dünyada ki insanlar 3 grupturlar.
Bir şeyi ortaya çıkartan ve yapan küçük seçkin bir grup. Bir şeyin yapılmasını seyreden büyükçe bir grup ve neyin olup bittiğini bilmeyen bilmeden yaşayan büyük bir kalabalık
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Eki 2009  19:37

Ben netbook'uma yüklemiştim USB yoluyla win7'yi. 20 dakika içinde yükledim. Gayet hızlı bir şekilde yüklenebiliyor USB yoluyla
En üste git

Üye
REP: 420, 3,66

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Eki 2009  21:50

Güzelmiş, gayet pratik ve iyi fikir..
Bende 16 gb bellek var zaten.8 X 2 olmak üzere.bir ara format gerekirse bakarız icabına (:
O Şimdi Asker. 1990/4

Facebook Adresim
Adem Kaya
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2009  01:00

selam iyi güzel ama bunu nasil yapacagiz siz degerli ustalar tarif ederlerse yapabiliriz simdi ben indirdim bunu misal ondan sonrasi nasil olacak buraya bir resimli yada animasionlu anlatim olursa gercekden güzel olur sebebi ise dvd den millet kurtulur yani kelebek iyi yani  bir aciklama yapilirsa cok memnun olurum
catli42
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Eki 2009  18:55

Alıntı: catli4226.10.2009 01:00:07Alıntı yapılan Mesaja git
selam iyi güzel ama bunu nasil yapacagiz siz degerli ustalar tarif ederlerse yapabiliriz simdi ben indirdim bunu misal ondan sonrasi nasil olacak buraya bir resimli yada animasionlu anlatim olursa gercekden güzel olur sebebi ise dvd den millet kurtulur yani kelebek iyi yani  bir aciklama yapilirsa cok memnun olurum

Eğer konu dikkatli okunulsaydı nasıl yapılacağını görmüş olurdunuz(Gözünüzden Kaçmış Sanırım)
Kolay Gelsin

Alıntı: CHIP Online26.10.2009 00:03:00Alıntı yapılan Mesaja git
...............Editörlerimizden Recep Baltaş'ın detaylı açıklaması eşliğinde aracı nasıl kullanmanız gerektiğini buradan öğrenebilirsiniz.....................

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
windows 7 yi usb bellekten nasil yukleyecegimbigking25 12 09 Eyl 2009  02:13
 MS, Windows 7'yi USB bellek ile mi satacak?CHIP Online 17 29 Haz 2009  01:31
 MS Sync Toy, artık Win 7'yi de destekliyorCHIP Online 1 13 Kas 2009  17:37
 Win 7 yi USB den Kurmak Yardım?anil_akbay 7 01 Oca 2010  17:32
 usb flash bellekten bootHPQ-User 2 27 Şub 2008  22:00
Bu sayfa 0,73 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu