Msi Alacaklar Teknik Servise Dikkat

alperyan
15-01-2009, 22:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Arkadaşlar Msi ürünlerini tercih ediyorsanız bir kere daha düşünün.

Eğer şanslıyımdır teknik servise ihtiyacım olmaz diyorsanız Msi Vr201 süper bir laptop ancak eğer teknik servis önemli diyorsanız işte orada geri adım atın....

Mayıs ayında Msi vr-201 laptop aldım ve ürün gerçekten kullanım amaçlarımı karşıladı. Sıradan görünüşü ancak vaat ettiklerini karşılayan bir donanımı vardı. Ta ki.... Ekim ayında fanı epey ses çıkarmaya başladı tabi dolayısı ile ısınma sorunu başladı. Servise gönderirim diye düşünürken birden şarj almamaya başladı ve bende tüm Türkiye için Msi teknik servisi olarak Anko bilgisayar adlı firmayı buldum. Tüm Türkiye için tek servis olması garibime gitti ve söyledikleri gibi ups kargo ya verdim.

Kargolama tarihim : 22 aralık
Teslim Olduğı Tarih : 23 aralık

Ancak bir hafta boyunca Anko bilgisayarı ne zaman arasam laptopunuz bize ulaşmadı dediler.  Ben ise Bayram bey teslim almış ups te gözüküyor dediğimde kıvırdılar ve yarın servise girer dediler.Bu olay 2 ocağa kadar sürdü. 2 ocakta telefon açtığımda bana 30 aralıkta servise girdiğini söylediler. Websitelerine ürün takibi koymuşlar ancak websiteleri 2 saat çalışıyorsa 3 gün sistemleri arızalı. Telefonları ile ulaşmak imkansız. Operatör hanıma denk gelir iseniz o da sürekli sistemimiz arızalı sonra arayın gibi bir cevap veriyor hatta bir seferinde benim sorunum değil arayın teknik servis ile görüşün deyip kapattı. Bende şikayetlerimi Msi firmasına yazdım ( Ne yazıkki msi türkiye telefonlarını iptal etmiş ve websitesinden kaldırmış - bu da ayrı bir gariplik ) 2 gün önce Msi türkiye cevap yazdı ürününüz onarıldı. Gönderilecektir....
Ve iki gündür anko bilgisayar sevkiyat bugün gönderilecek deyip oyalıyor. Az önce ( 22.30 da) ups i aradım ancak adıma hala bir gönderi olmamaış. Ups firmasında bu saatte müşteri temsilcisi var iken. Anko bilgisayar gün içinde bile telefonları açmıyor.

Msi gibi bir firma teknik altyapısı olmayan bir firmayı teknik servis olarak seçmiş. Ve inanın ben 4 gündür internette inanılmaz şikayetler okuyorum.

Tekrar belirtmek istiyorum. Msi ürünleri gösterişsiz ama donanımı iyi ancak teknik servise düşerseniz atın gitsin......

Banned
15-01-2009, 22:56   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşım bunları okuduğum iyi oldu aklımda dursun.

viking20
15-01-2009, 23:01   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

evet çok iyi oldu ,teşekkür.

s.acilen
17-01-2009, 10:13   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

teşekkürler