Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

msn live plus hata veriyor
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  14:15:50
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
esla sormuş:
selam .msn live kullanıyorum hiçbir sorun yokken birden plus live dan dolayı oduğunu anladığım^^ AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.5.1302.1018 AppStamp:4717a53b
ModName: unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp:00000000
fDebug: 0 Offset: ae1aad75''hatayı evriyor her şeklde kaldırıp kurdum plus yüklü olmayınca sorun yok ama plus live yüklediğimde msn açılmıyor.makineyi formatlamam çok zor o yüzden başka br şekilde yardımcı olursanız sevinirim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
hp pavillion dv 5000

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Banka kayıtlarını sattı!

Yoksa geliyor mu?

Samsung'un yeni yıldızları

20080828212032Satın aldığınız ikinci el PC'de bir milyon banka müşterisinin kaydını bulsanız ne yapardınız?
Duke-Nukem-Forever-oynanabilir-durumdaYılan hikayesine dönen Duke Nukem Forever'da heyecan verici gelişme... Oyun şu an ne durumda?
Duke-Nukem-Forever-oynanabilir-durumdaSamsung Türkiye, yeni ürünlerini i900 OMNIA ve i-8510 INNOV8'i duyurdu. İşte Samsung'un yenileri...
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 341REP: 341REP: 341REP: 341
REP: 341

2147 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  15:03:58
hmm. bilgisayarından tekrar msn plus ve liveyi kaldır. Ccleaner ile güzel bir registery temizşiği yap. İnternetten WLinstaller olarak indir , plusu da sitesinden en güncel olarak çek. Tekrar yükle bakalım.
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!

Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim :
rebornx4@hotmail.com

>>> http://www.chip.com.tr/blog/reborn91/ <<< bir bakın arada ;)
LÜTFEN BUNA DİKKATLE BAKINIZ!! >>> http://www.chip.com.tr/blog/reborn9...AT_1269.html <<<

Reborn91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Reborn91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
esla
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  17:34:26
onuda denedim ama olmuyor
esla'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) esla'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
REP: 450REP: 450REP: 450REP: 450
REP: 450

1629 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  17:36:13
O zaman 8.1 gibi daha eski bir sürümde denemelisin.
Coşkun OLCA'nın profilini görüntüle (Çevrimiçi) Coşkun OLCA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
esla
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  19:21:24
olmuyor arkadaşlar hepsini denedim
Sayfanın en üstüne git
QUAKE-4
Katılımcı Üye
REP: 29REP: 29REP: 29
REP: 29

598 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  19:29:48
Sistem geri yükleme yapmanı tavsiye edebilirim msn eski günlerine dönebilir bir ihtimal...

.::KOLAY GELSİN::.
QUAKE-4'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) QUAKE-4'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
esla
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  19:34:32
işte sistem geri yüklemede format gibi zor benim için ama sanırım formatlamak zorundayım teşekkür ediyorum
Sayfanın en üstüne git
QUAKE-4
Katılımcı Üye
REP: 29REP: 29REP: 29
REP: 29

598 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  19:45:38
esla'dan alıntı:
işte sistem geri yüklemede format gibi zor benim için ama sanırım formatlamak zorundayım teşekkür ediyorum

Bu o kadar da zor değil....

1. Windows'ta Administrator olarak oturum açın.
2. Başlat'ı tıklatın, sırasıyla Tüm Programlar'ın, Donatılar'ın ve Sistem Araçları'nın üzerine gelin ve sonra Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
3. Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle'yi (zaten seçili değilse) seçin, sonra da İleri'yi tıklatın.
4. Bir Geri Yükleme Noktası Seçin sayfasında, Bu listede bir geri yükleme noktasını tıklatın listesinde en son sistem denetim noktasını tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
5. Geri Yükleme Noktası Seçimini Onayla sayfasında,İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme önceki Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
6. Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Yükleme Tamamlandı sayfası görüntülenir.
7. Tamam'ı tıklatın.

Sistem geri yükleme sonrası sorun çözülmezse sistem geri yükleyi iptal edebilirsin...

Windows XP'yi yanlışlıkla istemediğiniz önceki bir yapılandırmaya geri yükleyebilirsiniz. Geri yüklemeyi geri almak için:

1. Windows'ta Administrator (Yönetici) olarak oturum açın.
2. Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'a gidin, Donatılar'a gidin, Sistem Araçları'na gidin, sonra da Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
3. Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Son geri yüklememi geri al'ı tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
4. Geri Yükleme Geri Almayı Onayla sayfasında, İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme özgün Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
5. Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Alma Tamamlandı sayfası görüntülenir.
6. Tamam'ı tıklatın.

kaynak:microsoft.com
QUAKE-4'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) QUAKE-4'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000