Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

MSN Maili açınca otomatik kapanıyor..

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2011  15:08

İyi günler. Bende bir sorun oluştu windows 7 kullanıyorum ve Msn 2009 yüklü. Şimdi Messenger açıkken aynı msn hesabına internet üzerinden giriş yapınca (Posta vs..) İE, Chrome farketmiyor hangisinden girersem gireyim girdiğimde msn kapatılıyor diyerek kapanıyor. Her zaman aynısı oluyor. Bu soruna bir çözüm bulamadım tamamen kaldırdım yeniden yükledim msni ama hala aynı.
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2011  15:12

Sebebi virüs banada oldu aynısı, bilgisayarı yeniden yükledim ve düzeldi ama yüklememin sebebi bundan dolayı değildi başka bir sebebten yükledim, ancak yükledikten sonra bu sorunda ortadan kalkmış oldu microsofttun bir programı var msinstall die bir program, onu indir yükle ve güncelle sonra pc ni tarattır sorunun çözülücektir.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2011  15:43

hm anladım kardeşim bende Eset Smart Security 5 var ve sürekli güncel tutuyorum virüs olmaması lazımdı öyle birşey hissetmedim ama yinede dediğin programı yükledim şu anda sonucunu söylüyecem burdan. Çok teşekkür ederim.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2011  16:08

Kardeşim bilgisayarı güncelleyip tamamen tarattım hiçbir şey bulmadı. Ve sorunda hala aynı devam ediyor. Başka bir çözüm önerin varmı ?
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Kas 2011  00:05

Arkadaşlar baya zaman önce Web Messenger ile Hotmail servisi birleştirildi MicroSoft tarafından.Şimdi siz Hotmail`e girince Web Messenger oturumunuz açılıyor normal Windows Live Messenger oturumunuz kapatılıyor "Başka bir yerden oturum açtınız." uyarısıyla.Bunun çözümü için yapmanız gereken-denedinizmi bilmiyorum- Hotmail`e girdiğiniz zaman sayfanın sol tarafında kalan "Web Messenger Oturumunu Kapat" demeniz

alıntı dh_FATAL1TY`
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 msn da hotmail açınca msn kapanıyorHPQ-User 5 30 Mar 2010  23:13
 kendi webcam'imi açınca msn kapanıyorufux 3 11 Oca 2009  10:36
 kamera açınca msn kapanıyor?hakan_ 0 11 Oca 2009  10:32
 Kamera Açınca MSN Kapanıyor?CouseN 0 20 Nis 2009  19:50
 Kamera Açınca Msn KapanıyorCouseN 12 26 Eki 2009  16:00
Bu sayfa 0,58 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu