- Alıntı: hazar_beyi04.10.2011 00:36:16

kuran kuruyor kardeş.
dostum öncelikle işlemcinin SSE2 SSSE3 destekliyormu diye bakman gerek destekler sanırım işlemcin ama emin ol..

benim işlemci'de İ5 ama E6600 serisi 3.06 GHZ senin işlemcide olması gerek bu komut setlerii
vmx sanallaştırma desteklediğini gösterir SSE 1-2-3 SSSE3 mac kurabilmene olanak tanır(sadece mac değil) birçok uygulama için gerekli olan komut seti...yani işlemcin mac'ı tanıması lazım anlayacan
blackbox programı ile işlemci'nin üsteki özelliklere sahip olup olmadığına bakabilirsin...
İşlemci'nde bu özellikler mevcutsa sıra geldi mac'ı indirmeye
internetten bulursun zaten mac'ı indirdiğinde şu dosyalarla karşılaşacaksın..

mac os sürümü bu sürüm toplam 4.50 gb bu dosyaları çift katmanlı olarak dwd'ye yazarsan kurulum dwd'nde hazır hale gelmiş olacak sana tavsiyem önce sanal makinaya kur bak hangi donanımları tanımayacak ben önce sanal makinada denedim sonra kurdum ama kurulumu oldukça dikkat gerektiren bir işletim sistemi windows gibi değil..
benim donanımları hep tanıdı sadece gamepad la direksiyon setini tanımadı birde blutut' aygıtı vardı kasada onu görmedi sonra yine windows'a döndüm hoşuma gitmedi...
şahsen kurdum kullandım...
dwd yazma işini resimli olarak veririm yada internette bir çok yerde mevcut..
bu arada mac kurmak hayal diye birşey yok bilgisayar kendi başına hiç bir işi başaramaz kullanıcıda azim olduğu sürece herşeyi yaptırırsın bu makinaya....
mac'ı kurarsın ama donanımını ne kadar tanır onu bilemem...
kolay gelsin