Nero işlevleri ve kapsamı ile alanında bu kadar işi tek başına yapabilen neredeyse rakipsiz lider. Ama ücretsiz yazılımları kullanarak tasarruf edebilirsiniz. İşte size birbirinden yetenekli Nero alternatifleri.
Nero: CD yazmaktan film izlemeye, kapak oluşturmaktan DVD kopyalamaya birçok işlevi içinde barındıran bir programlar grubu. Sınıfının lideri Nero'nun multimedya ve disk yazdırma konusunda hiçbir eksiği yok.
Ama çoğumuzun bu kadar geniş bir yazılım paketine ihtiyacı yok. Bu yüzden bu kadar para harcamak yerine sadece istediğiniz ücretsiz yazılımları kullanarak tasarruf edebilirsiniz. İşte karşınızda Nero'ya rakip ücretsiz yazılımlar!
Ashampoo Burning Studio.. yanında bir de WinAVI converter var 8.0 sürümü.. Her ne kadar PC'de Nero olsa dahi pek kullanmayı tercih etmiyorum..
Ama şu da var Nero çok daha kapsamlı.. Yani sen ISO için bir tane Film yazma için bir tane bilmem ne için bir tane daha kullanacağına hepsi için Nero kullanmak sanki daha mantıklı gibi..
neronun eski sürümünü kullanıyorum...neronun yazdırma bakımından belki diğer programlara bir üstünlük sağlamamış olsada açık alternatifleri bulunması çok güzel...bir isviçre çakısına benzetmişimdir hep neroyu..
Türkiye'de Nero'ya para veren birini gösterebilir misiniz? Para veren yokken ücretsiz alternatif kullanma olayı, biraz teoride kalıyor. Bende Nero'nun 830 MB küsürlük bir sürümü vardı geçenlerde ve çoğu özelliğini kullanmadığımdan kaldırdım. Zaten bazı özellikleri kullanmak için de para ödeyerek bazı aperetifleri (Nero AAC gibi) almanız gerekiyor.
Banlandınız mı? Burayı Okuyun Twitter: @sislamoglu@chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook