Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Netteki videolarda yeşil çizgi sorunu.

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2011  21:20

Öncelikle merhabalar,
Netten video izlerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bu 1-2 gün öncesine kadar yoktu. Birden oldu ve neden olduğunu bilmiyorum. Adobe Flash Player'dan kaynaklandığını düşünüp sildim tekrar kurdum, ama ondan da değilmiş. Belki de Google Chrome'da bir sorun vardır diye düşünüp Mozilla ve Opera'da denedim. Fakat sonuç aynı. Sistem geri yüklemeyi denedim. İlk yaptığımda sorun çözüldü. Fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar aynı sorunu yaşadım. Makinemde deep freeze tarzı programlar da yok. Ve sadece netteki videolarda böyle oluyor. Yoksa bilgisayarda film falan izlediğim de böyle bir şeyle karşılaşmıyorum.

Bu sorunun neden kaynaklandığını bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Not: Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Şub 2011  14:25

Video nun üzerinde mouse nin sag tusunu tiklayip ayarlarda AdopeFlahPlayer in görünüm ayarlarinda Hardware hizlandirma kutucugundaki isareti kaldirip sayfayi tekrar güncelleyip videoyu calistirdigimda videoyu tek parca olarak izledim...
Kendimce böyle bi cözüm buldum ama kesin cözümü,sorunun neden kaynaklandigini konunun uzmani  arkadaslarda paylasirsa iyi olur...
selamlar
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink13 Şub 2011  15:29

Vallahi çok teşekkür ederim. Gerçekten de dediğiniz gibi oldu. Bir haftadır kafayı yiyecektim. Tekrar teşekkürler. :)
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 Oca 2012  09:16

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Nis 2012  14:23

Alıntı: gxl190512.02.2011 14:25:58Alıntı yapılan Mesaja git
Video nun üzerinde mouse nin sag tusunu tiklayip ayarlarda AdopeFlahPlayer in görünüm ayarlarinda Hardware hizlandirma kutucugundaki isareti kaldirip sayfayi tekrar güncelleyip videoyu calistirdigimda videoyu tek parca olarak izledim...
Kendimce böyle bi cözüm buldum ama kesin cözümü,sorunun neden kaynaklandigini konunun uzmani  arkadaslarda paylasirsa iyi olur...
selamlar

Kardeş senden Allahrazı olsun. Ben de kaç gündür nede olduğunu anlamaya çalışıyordum.. Çok sağolasın..
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Adobe Flash ile çalışan tüm videolarda YEŞİL EKRANarda1515 0 31 Tem 2010  03:14
 monitor uzerinde ince yesil dikey cizgiHPQ-User 1 10 Mar 2008  20:20
 LCD ekrandaki dikey yeşil çizgiDaRWeLL 2 24 Haz 2010  11:45
 ekran açılıştan itibaren çizgi çizgisinoplee_57 23 14 May 2011  09:40
 Ekran çizgi çizgiBerkehan 0 09 Mar 2011  00:21
Bu sayfa 0,25 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu