Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Nokia ceplere Belle sürprizi!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink07 Şub 2012  19:30

Eğer bu Nokia'lardan birine sahipseniz, 1 gün önce yayınlanan bu güncelleme çok hoşunuza gidecek!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/noki ... surprizi_31886.html

Resimlerle: 9 Vazgeçilmez Nokia uygulaması!

Symbian 3 ile piyasaya sürülen pek çok Nokia modeli için uzun zamandır beklenen Belle güncellemesi, beklenenden 1 gün önce, yani bugün yayınlandı. 111.030.0609 sürüm numarasıyla yayınlanan güncelleme, N8, E7, X7, C7, E6, C6-01 ve Oro modelleri için geldi. Nokia 500 sahipleri ise, güncelleme için biraz daha beklemek zorunda.

İlk aşamada, Türkiye ile birlikte Hindistan, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya, Büyük Britinya, Almanya, İtalya, Vietnam ve Endonezya için yayınlanan Nokia Belle, diğer ülkelere de kısa süre içerisinde ulaşacak.

Eğer bu Nokia modellerinden birine sahipseniz, güncellemeyi kurmak için Nokia Suite yazılımını çalıştırıp telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamanız yeterli. Bundan sonra ekrandaki talimatları izleyerek, sadece birkaç dakika içerisinde siz de Belle güncellemesine sahip olabilirsiniz.

Tüm konu: Nokia ceplere Belle sürprizi!

Resimlerle: 9 Vazgeçilmez Nokia uygulaması!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Belle güncellemesini kurdunuz mu?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Şub 2012  19:47

Kurdum. Gayet güzel. Öncelikle 4 ana ekranla geliyor daha sonra 6 ya çıkartabiliyoruz. Ana ekranların kişiselleştirilmesi gayet başarılı bir şekilde artırılmış. Menüdeki kategori olayı bitmiş herşey tek bir yerde. Üstteki bant android cihazlardaki gibi aşağıya doğru indirilebiliyor ben gayet beğendim bu özelliği. Ayrıca saat widget'ınıda gayet başarılı buldum. Kısacası ben artık symbian kullanmıyorum gibi hissediyorum.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Nokia'nın Belle açıklaması kafa karıştırıyorCHIP Online 1 26 Ara 2011  21:58
nokia belle widgetserkanizm 0 28 Şub 2012  22:35
 Nokia çöpe giden ceplere üzülüyor!CHIP Online 11 14 Tem 2008  17:49
 Nokia, WP7'li ceplere mi hazırlanıyor?CHIP Online 2 22 Ara 2010  01:28
 Nokia'dan Lumia ceplere özel mağaza bölümü!CHIP Online 0 01 Oca 2012  19:30
Bu sayfa 0,2 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu