laptobumda denedim oldu fakat her defasında msdos komutuyla açmak zorunda kalıyorum normal açamadım bi türlü.c ye kopyaladım olmadı napmam gerek acaba.
bu tip anlatımlarda amaç gerçekten karşısındakine bir şey vermekse link verirken programın adı ve bulunabileceği adreste yazılmalı ileride olurda böyle link kırılırsa bütün yazı "çöp" olmasın diye...
bu tip anlatımlarda amaç gerçekten karşısındakine bir şey vermekse link verirken programın adı ve bulunabileceği adreste yazılmalı ileride olurda böyle link kırılırsa bütün yazı "çöp" olmasın diye...
Linkimiz sağlam çalışıyor üstüne BLOG sayfamdada bu konu var ve daha önce güncellenmiş şekilde panige gerek yok ;)...
kardeş bnde şöle bir sorun var bnde iki pc var diğerine format atarken dosyada hata oluştu dedi pc siyah oldu ve şöle bi yazı geldi ntldr eksik yeniden başlatmak için ctrl+alt+delete ye bas basıyom tekrar açılıyo gene aynı yazı cd yide çıkarmıyodu cd rom daki delikden çıkardım şimdi cd rom açılmıyodu
arkadaşlar bende ntldr eksik hatası var. format atarken c yi biçimlendirdi,kurulum yaparken hata verdi,tekrar kur dedi, tekrar kura geldim ama şimdi sürekli ntldr hatası veriyor. pc yı onarmak ıcın f9 a basıyorum ama orada da aynı hatayı verıyor. pc yi yeniden başlatmak için ctrl+alt+del diyor. windows xp yükleme yazısı gelmiyor yanı ne bilgisayarım normal açılıyor ne de format atabılıyorum sürekli kısır bir döngü içine düştü.biostan cd den başlatıyorum olmuyor. hdd den başlat dıyorum yıne olmuyor hep aynı hata ntldr eksık dıyor ne yapacağım format atamıyorum... yardımcı olun nolurrrrrrrrrrrrrrr...
kardeşim benim yapamadığım yer var.Şimdi tek yapmamız gereken sistemizi USB bellekden açmak. Bunun için kendi BIOS'umdan F10 ile Boot Option giriyorum ve USB Disk'i seçiyorum. bunu nasıl edeceğim açıklarmısın