Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

nvidia 7300 forceware
ufuli
Üye

105 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Oca 2008  12:38:18
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
arkdaşlar bunu indirip kurarken,n vidia windows xp display driver ekranı geldiğinde şöle bi msj gelio

THE NVİDİA SETUP PROGRAM COULD NOT LOCATE ANY DRİVERS THAT ARE COMPATİBLE WİTH YOUR CURRENT HARDWARE.SET UP WİLL NOW EXİT

bu ne anlama gelio arkdaşlar bi bozukluk mu var
ufuli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) ufuli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Samsung Soul U900

Foxconn Blackops

High Power HP-500-A12S

Samsung Soul U900Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Foxconn BlackopsHız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Foxconn BlackopsEkonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
abcdefgh
Üye

316 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Oca 2008  14:49:34
nvidia setup programo hiç bir sürücü bulamadı donanımla ilgili driver mı bulammaış fln setup tan şimdi çıkınız gibi bişeler dio galiba bi sorun var bnde tam anlayamadım
abcdefgh'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) abcdefgh'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elazigli
Forum Katibi
REP: 487REP: 487REP: 487REP: 487
REP: 487

4068 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Oca 2008  20:59:30
"NVIDIA KURULUM PROGRAMI ŞUANKİ DONANIMINIZLA UYUMLU HERHANGİ BİR SÜRÜCÜ KURAMADI. KURULUM ŞİMDİ KAPATILACAK." tam meali. acıklamasına gelince, çalıştırdığın sürücü kurulumu ile senin ekran kartın uyumlu degil. ekran kartına ve işletim sistemine uygun sürücüleri indirdiğinden emin ol.
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ufuli
Üye

105 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Oca 2008  15:39:30
elazigli'den alıntı:
"NVIDIA KURULUM PROGRAMI ŞUANKİ DONANIMINIZLA UYUMLU HERHANGİ BİR SÜRÜCÜ KURAMADI. KURULUM ŞİMDİ KAPATILACAK." tam meali. acıklamasına gelince, çalıştırdığın sürücü kurulumu ile senin ekran kartın uyumlu degil. ekran kartına ve işletim sistemine uygun sürücüleri indirdiğinden emin ol.

öncelike teşekkürler.bunu burda chipin sitesinden indirdim.ayrıntılarda bu kart yazıodu ama nasıl olacak kartta mı bi problem var yada benimki laptop normal masüstü bilgisayarla bunların arasında fark var mı ? ondan olabiir mi ?
ufuli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) ufuli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elazigli
Forum Katibi
REP: 487REP: 487REP: 487REP: 487
REP: 487

4068 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Oca 2008  20:11:09
normal masaüstü kartlarla fark var doru. nvidia sitesini girip sürücü bölümünden "Geforce Go" modelleri icin olanı indirmen lazım.
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
onurhaldan
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Nis 2008  13:30:55
benimkide laptop bende arkadaş gibi bulamadım nvidia7300 yardımcı olabilirmisiniz
onurhaldan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) onurhaldan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000