öğretmenlerin tatili düşürülsün diyenler!

selim_firat
02-05-2016, 10:57   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

1- bu tatil değil iki eğitim-öğretim yılı arasındaki zorunlu izindir. sanki öğretmenler 3 ay boyunca bodrum senin- marmaris benim gezip duruyorlar anasını satayım. merak etme üstelik kardeşim. devlet öğretmenin cebine koyduğu o maaşı da aldığı her şeye koyduğu kat kat vergilerle zaten yine kendi cebine alıyor. sanki öğretmen o maaşı harcamıyor da kenarda biriktiriyor anasını satayım! ayrıca öğretmene o aldığı maaş da yetmiyor merak etme ( ek ders yok bir şey yok!) üstelik gelecek nesillerimizin senin gibi boş beyinli olmaması için öğretmenlerin kafalarını dinleyip, okuyup, gündeme kendilerini güncellemeleri için bu zamanın az bile olduğu görüşündeyim. neticede amacımız tyyipler değil atatürkler çıkarmak olmalı!

2- hayır hacı anlamıyorum. öğretmenler eğitim- öğretim yılı dışındaki zamanda ne yapsın? okul kapalı aga? nedir senin derdin? taş mı taşısın?

3- abi insan yetiştiren öğretmenlere yük demek neyin nesidir ya?

4- çocuğun var da " hassiktir bu okullar yine tatil oldu başımı sikiyor velet" diyen babalardan mısın?

adettindir: özel sektörde , öğretmenin aldığı maaşın 2/3 üne sabah 9 akşam 6 köpek gibi çalışan, 28 senelik ömrümde hiç tatil yapmamış biriyim!