Netscape 2 ilk tarayıcılarımdan biriydi. IE 3.2 çıktıktan sonra, NS'i çöpe attım. Çünkü IE 3.2'ye göre çok hantaldı o zamanlar. NS 4 serisi daha sonra skin işine girdi. Daha da kasmaya başladı. Zaten son nefesleriydi.
Banlandınız mı? Burayı Okuyun Twitter: @sislamoglu@chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
Bu ürün 1 Mart 2008'de sonlandırılmıştır ve destek kapatılmıştır.
Banlandınız mı? Burayı Okuyun Twitter: @sislamoglu@chiponline Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
Güncelleme yada resmi/destek hizmeti vermiyorlar o tarihten itibaren, resmi olmayan yardım/destek için bazı forum sitelerine yönlendirmiş...
Netscape, March 1st, 2008 bu tarihten daha önce elini eteğini çekmemişmiydi web browser işinden ?
Çoktan çekmişti ama Firefox sürüm çıkardıkça Netscape olarak aynı Firefox, sadece netscape skini giydirilmiş ve 1-2 netscape plugini olarak devam ediyordu.
Zaten bir arara sadece iki browser var idi : Netcape ve IE, 1996-2001 yılları arası idi galiba. O zaman o yıl aralığında bir yerde galataray . com'a girerdim hergün periyodik olarak şimdiki siteler nerde birkaç fotoraf, koskocaman paragraflar... Ne flash animasyonlar nede video'lar(çok ender var idi yanlış hatırlamıyorsam ama çok yavaş ve kalitesiz) Zaten o sitelere bile girerken 56K modem'ler ile beklerdik... ah ah :)
AMD Phenom II X4 B50 3.2 ghz / / Kingston 4 GB DDR3 1333 Mhz / / ATI Radeon 5670 1 GB DDR5 128 bit OC / / Seagate 500 GB 7200 rpm Sata II / / Gigabyte GA-770T-D3L/ / Windows 7 Home Premium x64 / / TX SONIC 460W / / LG DVD-RW