Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
online browser game!
/ 2  Sonraki sayfaya git
minnoş_97
Deneyimli Üye

1038 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Ağu 2008  17:42:02
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
bu başlığı görünce şaşırmayın çünkü online derken PvP Değil,direk rakibinizi oyunun her anında gördüğünüz browser oyununda bahsediyorum.ve adventure quest world's bu online oyunlar arasında ilklerden oluyor.ve belki anlamadınız ama oyunu yapan batleon.yani adventure quest,dragon fable ve mechquesti yapan firma.adventure quest worlds daha yeni betaya başladı(bu Betaya sadece adventure questin guardianları,dragon fablenin dragon rider ve mechquestin star captainleri giriyor.yani 3 oyununda ayrıcalıklı paralı üyelerin olabildikleri classlar.ama ücretsiz üyeler sadece bir beta aşaması bekliyorlar.1 beta daha geçtiikten sonra bende girebileceğim.oyunda 4 karakter sınıfı var;
Warrior
Mage
Rogue
bu 3 karakteri gören yenilik nerde diyebilir ve bende 4. karakteri açıklarım;
Priest.
evet priest.oluşturalacak partylerde mutlaka yer alacağını düşünüyorum çünkü iyileştirme bonusu var.free üyeler bile şimdiden hesap açabilir.örneğin ben rogue olarak free hesap açtım.
evet oyunu beğendiyseniz oyunun adresi;
http://www.aqworlds.com/
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Samsung Soul U900

Foxconn Blackops

High Power HP-500-A12S

Samsung Soul U900Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Foxconn BlackopsHız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Foxconn BlackopsEkonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
suat666
Deneyimli Üye
REP: 209REP: 209REP: 209REP: 209
REP: 209

1144 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Ağu 2008  18:18:53

burak şalvarcı
ilköğretim 6. sınıf öğrencisisin ve sen ne işlerle uğraşıyorsun okuldaki başarını artırmak için zamanını değerlendirmelisin burak hemen bu mantığından vazgeç.,

yaşın 11 doğrumu.? doğru ise sitelere girmek için yaşını büyütmen yanlış yaşına uygun sitelere girmelisin.

suat666'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suat666'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
byburak2008
Bilgin Üye
REP: 197REP: 197REP: 197REP: 197
REP: 197

2092 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Ağu 2008  19:30:31
suat666 Kesinlikle bu tür konuşmalar icin Pm(özel mesaj) bölümünü Kullanmalısın. Bu tarz konuşmalar icin forumu degil Pm kullanabilirsin.

Benimle bir Probleminiz Var ise Benimle Pm yolu ile ulaşın eline boyuna tartışalım, konuşalım. Konularımın İcine ederek degil !!!!!!!

byburak2008'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) byburak2008'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
4duo2
Yeni Üye

24 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008  07:21:13
byburak2008 ihtarlar için lütfen pm kullanalım lütfen :)

biride beni ihtar etsin, üstteki pm yi ihtar et oyununa benzedi :)

4duo2'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) 4duo2'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
suat666
Deneyimli Üye
REP: 209REP: 209REP: 209REP: 209
REP: 209

1144 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008  09:38:56

İlköğretim 6. sınıf öğrencisisin CHIP ONLINE FORUMDA yaşına uygun olmayan sitelere girmemesi gerektiğini milyonların görmesini isterdim.,
suat666'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suat666'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
GRaNZaT
Forum Katibi
REP: 3REP: 3REP: 3
REP: 3
4169 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008  12:04:44
:) Seviyorum gerçekten bu ortamı :) Ama ben de genel bi "ihtar"da bulunayım mı :) Arkadaşlar, yazı diliniz Türkçe. Dolayısıyla Türkçe konuşurken Türkçe kelimeler kullanalım. "PM" kısaltması çok mu yeri doldurulamaz bir kısaltmadır? :)

Bununla birlikte, uyarı konusunda aslında her ne kadar özel konuşmaların tercih edilmesi daha doğru olsa da "suat666" arkadaşımın belirttiği konunun genelde olmasının daha doğru olduğu kanaatindeyim. Çünkü birebir uyarıdan çok ortaya bir görüşünü bırakmış, bir düşüncesini açıklamış.
GRaNZaT'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) GRaNZaT'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
StatioN
Üye

104 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008  15:27:03
konuyu niye saptırıyosunuz ya:)konu oyun ben bakıyorum oyuna browser oyunlarını genelde oynuyorum.yanlız nedense giriş yaparken bi türlü oyun başlamıyor:)2 3 dk dır felan bağlanmasını bekliyorum
AVRUPALI BİRİNE SORUYORLAR:
fenerbahçeyi TANIYOR MUSUNUZ???
ADAM:O KİM GALATASARAYDA MI OYNUYOR?
:))))))))))))))
StatioN'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) StatioN'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 140REP: 140REP: 140REP: 140
REP: 140

1038 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008  16:29:14
StatioN'dan alıntı:
konuyu niye saptırıyosunuz ya:)konu oyun ben bakıyorum oyuna browser oyunlarını genelde oynuyorum.yanlız nedense giriş yaparken bi türlü oyun başlamıyor:)2 3 dk dır felan bağlanmasını bekliyorum

yukarıda yazdığım gibi free üyeler 1-2 gün içinde oyuna girecek.şimdilik adventure questin guardianları,dragon fablenin dragonlordları Ve mechquestin star captainleri girebiliyor.ama 1-2 gün içerisinde free üyelerde girecektir.
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mustafa91
Katılımcı Üye
REP: 18REP: 18REP: 18REP: 18
REP: 18

758 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008  17:38:22
Ben sana bu oyunlara başlayacağın zaman ne olacağını söyleyim

Okuldan gelir gelmez karakter/gezegen/ülke her neyse onun duruma bakmak için açacaksın bilgisayarını. 1 saat kendine göre iş yapacaksın oyunda. Sonra 1 saat kapatacaksın. Acaba biri saldırdı mı bişi oldu mu diye tekrar açacaksın. Bundan sonra da bilgisayarını kapatmayıp uyku moduna alıp gelip gidip ona bakacaksın. Kendime engel olurum deme çünkü çoğu insan böyle yapıyor. Hele yaşın küçük, böyle şeylere daha meraklı olursun ama kazanacağın tek şey puan, kaybedeceğin bir sürü şey var. En önemlisi zaman. Bunun sonucunda da SBS den , oyunda kazandığın puanının 10 katını kaybedeceksin.

Bu da benden tavsiye. Suat arkadaşım sana katılıyorm. Bu da fikir belirtmedir hemen şey yapmayın siz de özelden at forum kurallarını oku şunu yap bunu diye
http://www.chip.com.tr/blog/mustafa91

*Kendini bilmez avrupalıların, İslamiyet'ten önce tuvalet nedir bilmediklerini bilir miydiniz?
mustafa91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) mustafa91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
StatioN
Üye

104 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Ağu 2008  02:10:05
minnoş_97'den alıntı:

yukarıda yazdığım gibi free üyeler 1-2 gün içinde oyuna girecek.şimdilik adventure questin guardianları,dragon fablenin dragonlordları Ve mechquestin star captainleri girebiliyor.ama 1-2 gün içerisinde free üyelerde girecektir.

ne hikmetse hala giremiyorum oyuna
AVRUPALI BİRİNE SORUYORLAR:
fenerbahçeyi TANIYOR MUSUNUZ???
ADAM:O KİM GALATASARAYDA MI OYNUYOR?
:))))))))))))))
StatioN'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) StatioN'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
I Love GS
Üye

265 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  22:11:09