Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Hız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Ekonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
saint
Deneyimli Üye
REP: 210
Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008 15:59:38
1. şık oyna derim.
ne olduğun değil,kim olduğun önemli.
pctrans
Üye
REP: 20
Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008 16:47:23
ben metin oynuyom metinde Türkçe ben digerlerini anlamsız buldugum için metin2 oynuyom digerlerinin mantıgı biraz saçma geldi bana
OnnuuR
Deneyimli Üye
REP: 116
Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008 17:55:21
Metin2 türk yapımı ve eğlenceli ben başlamadım bağımlılık yapar diye...
bjk_588
Üye
Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008 23:22:11
bence ikisini de oynama beni ne kningt online nede metin 2 sardı hiç güzel değil bu oyunlar online bir oynamak istiyorum diyorsan bence, c.s 1.6 yükle birde sxe yi yükle hilesiz sevklice oyna
OnnuuR
Deneyimli Üye
REP: 116
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 10:23:36
bjk_588'den alıntı:
bence ikisini de oynama beni ne kningt online nede metin 2 sardı hiç güzel değil bu oyunlar online bir oynamak istiyorum diyorsan bence, c.s 1.6 yükle birde sxe yi yükle hilesiz sevklice oyna
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 365
Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008 12:08:20
1. derim ama wow oyna :D
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!
Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim : rebornx4@hotmail.com
arkadaşım online oyunlara hiç takılma derim helede knight oynadıysan artık seni hiçbir online oyun tatmin etmez knight bağımlılık yapan bir oyun ekran kalitesi çok düşük ama nasılsa yapıyor bağımlılık ben knight oynuyordum bi aralar 62 level oldum banlandım haksız yere sinirimden o oyunu birdaha hiç oynamadım metin2 ye başladım türkçe diye knight den sonra oda garip geldi istanbul kıyamet vakti oynadım yine sevmedim en iyisi Sven Co-op oyna Hafl-Life ın ek bir modu multiplayer olarak hep beraber canavarlara karşı oynuyorsunuz :D