arkadaşlar operayı yeni yükledim herkez okadar övdüki merak edip yükledim varsayılan tarayıcım bile yaptım fakat anlamadığım birkaç görüntü bozukluğu var önceden ie8 kullanırken olmuyordu şimdi operada oluyor işte birkaç resim :
bu görüntü sorunlarını nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler
Sol alt köşede yanında x(rakam) yazan bir hız göstergesi olması gerek. Ona sağ tıkla Opera Turbo'yu Yapılandır->oradan istediğin seçeneği işaretle. Fatih'in dediği de doğrudur. İkimiz aynı anda yazmışız cevabı.
Turbo, bağlantın yavaşlarsa ya da yavaşsa sitelerdeki resimlerin kalitesini düşürerek sayfaların daha hızlı yüklenmesini sağlar. Otomatiğe ayarladığın vakit, bağlantının yavaşladığını algılar ve sol altta çıkan bir bildiri mesajıyla beraber etkin hale gelir, bağlantı normale döndüğünde tekrar bir bildiriyle devre dışı olur. Şu sıralar TTnetin çalışmalarından dolayı kalitesi bir artıp bir azalan bir bağlantım var ondan biliyorum.
anladım sağolun arkadşlar neyse yha bu opera bi düşüp bi incekse ben yine ie8 veya chrome kullanıyım sizce hangisi daha iyi chrome,ie8,opera hengisi daha iyi sizce
Sayın seyirciler bu bir rekor Microsoft'un testinde 1.olan IE8, bu testte sondan ikinci oluyor ve sonuncu IE7 ile son sıraları paylaşıyorlar.Gördünüz gibi IE'ler sonunculuğu kimseye kaptırmıyor.