Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

overclock yapmak istiyorum . acil yardım

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Oca 2012  13:44

bios dan 1,6 mhz hızı 2.00 mhz çıkarmak istiyorum.yapamıyorum.
Güncelleme: smd2010 (26 Oca 2012 13:45)
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Şub 2012  20:42

sakın deneme kardeşim öncelikle overclok yapmak için iyi bir soğutma sistemi tasarlaman lazım aklında bi fikir varsa soğutma sistemi olarak öyle yavaş yavaş frekans değerni artır birden olmaz atıyorum 1 ise 2 yap değerini milim milim genişlet soğutma sistemin sağlam ve güvelir ise bu işe kalkış aksi takdirde işlemcin ve buna bağlı olarakta anakart arızalar meydana gelebilir
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Şub 2012  09:08

merhaba ben overcock yaparken denemekiçin pcnin hızının oc ile düşürdüm pc yi sonra yeniden başlattım bilgisayar yavaş yavaş açılıcaktı bende yavaş açılıyor diye fişini çektim kasanın sonra yavaşlık düzeldi sanırım oc iptal oldu benim 1-2 hafta sonra işlemcim yandı sorum şu overcock iptal oldumu yeni işlemci aldım onu da yakmasın zarar olurmu fişi çektikden sonra overcock programına girip baktım ayarlarrın hepsi oc yapmadan k gibiydi işlemcimin yanma sebepi yani overcocktan mı değilmi tesadüfmü? yeni işlemcimidde yakmaz heralde ben overcock  ayaralarının ptal edip oc yapmadan öncekine getirmek istiyom ama overclok  proıgramında ayarlar eskisi gibi yani sizin fikriniz almak isitiyom bn oc yapmak istemiyom iptal oldumu diye soruyom
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Ekrankartı Overclock yapmak istiyorum ltfn yardımTurkishfs 1 01 Eki 2010  21:41
 overclock yapmak istiyorum yardım lütfen.edvesobi1 2 07 Şub 2011  07:43
Overclock yapmak istiyorum yardım.!Cpt. MacMillan 7 05 Mar 2012  22:05
 Overclock yapmak istiyorum ama..dmehmetd 6 06 Nis 2009  21:51
 OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM YARDIMCI LAZIM!nooby-user 3 25 Ara 2008  21:20
Bu sayfa 0,73 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu